onsdag 29 juni 2016

Mötesplats synonym

Vår målsättning är att utveckla exempelvis Clemenstorget som mötesplats i samband med dess anpassning till spårvägstrafiken. Det är en mötesplats utan like för internationell politik. Hon arbetade i motvind med samma vision att skapa en mötesplats i storstaden för teologisk fördjupning och humanistisk bildning. Just nu prövar en grupp ledamöter en virtuell mötesplats på internet där man kan utbyta tankar och idéer. Familjeliv är Sveriges största mötesplats på internet för mammor och kvinnor som väntar barn.


Man kommer också att försöka få till en mötesplats på internet där fler kan byta biljetter.

Det ska finnas minst en träffpunkt för ungdomar i varje stadsdelsområde. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.


Men som exempel är träffpunkt synonymt med mötesplats , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Mötesplats synonym , annat ord för mötesplats , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av mötesplats mötesplatsen mötesplatser mötesplatserna (substantiv).

Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Synonymer till mötesplats eller mötesplats synonym plus andra ord och dess synonymer. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Användarnamnet eller lösenordet är fel.


Alla synonymer för mötesplats. Kontrollera din definition, vilket innebär med våra engelska ordböcker. Klicka på orden för att visa synonymer.


Nedan hittar du rätt svar och synonym på mötesplats Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Annons: Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Berika ditt ordförråd. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra.


Ett annat ord för träffpunkt är mötesplats vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet träffpunkt. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Bastuklubb synonym , annat ord för bastuklubb, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av bastuklubb bastuklubben bastuklubbar bastuklubbarna (substantiv).


Tifo synonym , annat ord för tifo, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av tifo tifot tifon tifona (substantiv).

Mötesplats translated from Swedish to English including synonyms , definitions, and related words. Ibland kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra din vardag enklare.


Pension synonym , annat ord för pension, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av pension pensionen pensioner pensionerna (substantiv).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg