måndag 13 juni 2016

Bjuda på middag tips

Hitta lägsta pris på Upplevelsen. Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Recept på lördagsmiddag hittar du här! Har du vegetarianer i sällskapet – gör en vegetarisk middag.


Och nej, du behöver inte ta hänsyn till allas preferenser, om det inte finns hälsoskäl till deras sätt att äta och om du känner att det blir på tok för krångligt.

Men det är så klart trevligare om alla kan äta allt du bjuder på. Vet du inte vad du ska äta till middag ? Här har vi samlat middagstips för så väl jäktiga vardagar och de dagar då du vill njuta lite extra av middagen. En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker. Var så go våra middagsrecept!


Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av. Festmiddag till helgens stora bjudning eller en festlig middag för två?


Hos oss hittar du goda recept i alla olika svårighetsgrader.

Du ska bjuda på middag. Kanske är det gamla goda kompisar, ett gäng från jobbet eller några glada grannar. Oavsett vilka de är gäller det att du fokuserar på det viktigaste – att ni ska ha en bra kväll tillsammans. Det spelar mindre roll om du bjuder på hämtpizza eller trerätters. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar.


Här bjuder jag på goda recept, mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. Avrunda arbetsveckan med att fixa en god fredagsmiddag. Fira starten på helgen med en god middag på fredag och duka upp med trevliga rätter. Varför inte göra fredagsmiddagen till en två eller tre rätters middag ? Här får du trevliga recept som hjälper dig att fixa en lyckad fredagsmiddag.


Jag ska bjuda på middag ikväll, hjälp? Allmänt kommentarer. Att bjuda till fest är alltid trevligt och festmaten är ofta ett uppskattat inslag. Många fastnar i tanken att äter man middag tillsammans på sommaren, oavsett om det är tisdag eller lördag, ja då måste det grillas! Här hittar du recept på enkel festmat som passar för många gäster.


Och självklart finns det mycket got mat att lägga på grillen, men det finns ju så otroligt mycket annan god mat också. Därför tipsar jag om härliga middagar att bjuda på i sommar. Vi har samlat massor av inspirerande recept för alla smaker och.

Min första kontakt med riktigt go vegetarisk mat var på MAD Food Camp i Danmark där man hade som tema att bjuda på vegetariskt på hela eventet. När vi några år senare var och käkade på Fotografiska blev det lite som en aha-upplevelse för mig. Paul Svensson är trots allt kung på smart resurstänk och att kreera magiska rätter. Ska bjuda på trerätters middag – finns det vin som kan passa?


Menyn ser ut ungefär så här: skaldjurscocktail, oxfilé med potatisgratäng, saffranspannacotta. Finns det vin på halvflaska som kan passa? Ska ha gäster på Juldagen och skulle vilja bjuda på något annat än julmat. Skulle vilja ha tips samt recept.


Det får gärna vara enkelt, ej för dyrt och mkt gott! Inga dåliga krav jag har Tacksam för svar! Sambon och jag ska bjuda hem mina föräldrar på middag på lördag och vi hade tänkt laga till något lite finare :) Helst trerätters. Men helt plötsligt står det bara still i huvudet och jag har inga idéer!


Har ni några specialrätter ni brukar göra vid finare tillfällen! Tar tacksamt emot dem! Social medier-delning - Låter dig dela webbplatsens innehåll på sociala plattformar. Marknadsföring - Vi vill kunna ge dig skräddarsytt innehåll. Både på vår webbplats och även när det är relevant på andra sajter.


Det bjuds alldeles för lite på fest. Och när det bjuds sådär sällan blir det märkvärdigt och lite småjobbigt när man väl ska till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg