torsdag 2 juni 2016

Onödiga saker att köpa

Roliga och spännande presenter. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här! Alla prylar vi säljer på CoolStuff.

Hitta prylarna som passar just dig! Massor av roliga och unika prylar! Har du någon gång tänkt att det skulle vara smidigt om barn skulle kunna krypa och moppa golvet samtidigt? Eller att det skulle vara skönt om muggen kunde röra om i kaffet själv?


Här är prylarna som ska göra vardagen lite lättare - men som faktiskt bara är onödiga och visar hur LAT du egentligen är. Jakten på att få vardagen att fungera kan nästan bli som ett livsmål i sig. Men det finns saker som du du kan skippa att köpa.

Det är riktigt jobbigt när mattorna glider iväg, när de liksom aldrig är på den plats man vill att de ska vara på. Och istället för att krångla med gummiliknande mattor under de riktiga mattorna, så kan du köpa smidiga halkskydd som du sätter i hörnen. Allting blir lite enklare med finurliga uppfinningar som denna.


Onödiga saker att köpa för bebisen? Efter en nedlagd blogghelg där jag undrade var min blogg tagit vägen är jag nu så glad över att få skriva igen. Och fokuset under maj har varit: den där livsstilen jag lever. Som jag fått prata om hela våren.


Låt oss göra en reality check. Vad kan man göra för att sluta köpa onödiga saker ? Bara för att det är dyrt betyder inte att det är bättre. Flaskvatten Det är både dåligt för din ekonomi och miljön. Detta är väldigt onödigt att spendera pengar på eftersom vi har rent och gott vatten i våra kranar. Det är svårt att sålla i alla tips och det blir lätt en lång lista på saker som ska köpas redan innan bebisen är här.


Det är dock inte ovanligt att hälften står orört och samlar damm när barnet blivit för stort för det. Därför listar vi prylar du verkligen kan vänta med att köpa. Sluta köpa onödiga saker mig utan massor av saker som jag har och för att jag verkligen inte behöver nya saker kan en köplycka bli.

För det första så bidrar vi inte till sopberget genom att köpa saker som Jag tycker att man kan köpa i det borde man sluta att nyproducera. Köp inte för stora tvålar så kan man. Här är onödiga köp att sluta slösa pengar på. Vi håller på att konsumera sönder vår värld.


Och vi är många som flera gånger har sagt att vi ska shoppa mindre, ta större ansvar för miljön och därmed också spara en massa pengar. SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära.


En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Vissa saker är onödigare att köpa än andra. Topplistan över populära produker. Du som står och väger mellan två onödiga saker och inte kan bestämma dig för vilken som egentligen är onödigast kan tryggt luta dig mot den här veckans avsnitt. Björn och Johan står alltid redo att rycka ut och reda ut begreppen.


Genom att dra ned på dina kostnader får du mer pengar över till att spara eller investera. Här är helt onödiga saker som du antagligen lägger pengar på, listade av CNBC. Förseningsavgifter Att vara försenad med att betala räkningar ger inte bara en onödig förseningsavgift, det riskerar även att påverka ditt kreditbetyg.


Jag tycker att det är intressant hur man på senare tid har börjat köpa alltmer onödiga saker från internet gentemot vad man köpte innan. Innan så var jag väldigt sparsam om vad jag köpte och kunde verkligen gå flera dagar och tänka på om jag skulle köpa det innan jag gjorde själva köpet. Det är inte vår rätt att köpa billiga saker från Kina, det är vårt ansvar att låta bli. Konsumtionshetsen skapar stora ekologiska hål i vår värl och vi måste göra något åt dem genom att vara kritiska mot vårt eget handlande och genom att kräva mål och åtgärder för hållbar konsumtion. Om du har ett duschdraperi som hängt i badrummet länge är det dags att göra en kontroll.


Tvätta av och låt det torka så att det inte börjar mögla och om det redan börjat mögla är det dags att slänga och köpa ett nytt istället. Läs också: saker du måste rensa ut ur köket. Vad som är ännu roligare är att köpa onödiga saker , som man kanske egentligen inte behöver men som ändå kan underlätta ens liv lite. Kaffebryggare - med wifi En varm kopp kaffe är det bästa som finns på morgonen – men det jobbigaste är det faktum att man måste stiga upp ur sängen för att slå på det. Ibland är det svårt att komma igång med sitt rensande eftersom man inte vet var man ska börja.


Här kommer tips på saker du kan börja med att rensa ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg