tisdag 28 juni 2016

Singlefest damhuskroen

Singlefest damhuskroen

Singlefest oktober kl. DELTAGER” i begivenheden og fremvises i entreen. Programmet opdateres løbende. Vi byder op til dans med vores fantastiske DJ der vil leverer alt det bedste fra 80er 90er og nyeste musik.


Singlefest damhuskroen

Så åbner vi dørene for den første singlefest efter sommerferien #128578; Vi kan ikke vente til at feste med jer og for at fejre at vi alle samles igen tilbydes der fri entre ml. De udgør en stor del af tilbudene for singler i Danmark, og sikkert også i andre lande. Huset fungerede som bolig for en opsynsman der holdt øje med dæmningens sluse. Pigernes Kro bliver lørdag den 18.


I år offentliggør vi datoerne lidt løbende på hjemmesiden facebook begivenheder og vi starter allerede med dette i løbet af denne weekend. Stor singlefest med spisning og husets DJ på Søvilla Kro. Vi mødes hver fredag fra kl. Se den enkelte begivenhed for lokation. Kulturens Venner har byvandringer, omvisninger på museer, kunstmuseer, kirker, firmabesøg, kirkegårde og kulturrejser.


Nej, jeg troede, hun var derhjemme for at passe børnene. DANSK BODEGA AFTEN I MORGEN! Entre Få 2xmin koncert med Gaskapellet, og et brag af en fest med alle de fede bodega hits med vores DJ hele natten. DAMHUSKROEN Legenden i København.


Velkommen til en verden af oplevelser for singles only. Vi tror på at det ærligste møde mellem to mennesker er face-to-face. Det herligste møde mellem singler er. Damhuskroens singlefest 6. Fedt koncertste fed Natklub, masser af fede events og sær.


FÆLLESSKAB FOR ENLIGE FORÆLDRE OG VORES BØRN Arrangementer med og uden børn, nye venskaber, fællesrejser og oplevelser. Gør noget godt for dig selv og dine. Jeg var i byen sidste lørdags, der va jeg et sted vor der va noget singelfest , samtidigt med der var åbent for de admindelige. Jeg syntes det kunne ses vem der var deltager i singelfesten. En generel afvisende attitude mod andre eller at de ikke følte sig tilpas i milijøet.


Ellers koster det 1kroner efter klokken for alle singler, som har lyst til at danse med. Aldersgrænsen er plus år. Læs mere på damhuskroen. Nej for satan, jeg troede, hun var derhjemme for at passebørnene ;) Frøken Hansen var gået ud med skraldet uden tøj på da døren smækkede.


Singlefest damhuskroen

Da posten kom gemte hun hovedet i skraldespanden. Det forlyder, at en vis hr. Henry hvor længe er det siden, vi sidst fik brev fra vores søn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg