måndag 27 juni 2016

Min dopdag

Fin som dekor vid till exempel presentbord eller dessertbord. Föreviga dagen tillsammans. Blir också en rolig doppresent att fylla i efter dopet. Min dopdag - fylla i boken för barnets dop.


Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Gratis frakt! En fyll-i-bok med gästbok.

Dopet, eller namngivningen, är en stor och minnesvärd dag för många familjer. Taizé som jag återupptagit. Jobbade nån timme innan min dotter dök upp för att ta en morgonfika tillsammans med mig och jag unnade mig några godsaker till kaffet för att fira. Vi pratade om vad som hänt sedan senast, om våra dop, jag minns ju både mitt egen och hennes. Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda!


Välkommen in och fynda, vi har allt. Format: 170x2mm, sid. Min Dopdag har hårdpärm som gör den extra tålig och hållbar.

Layoten är gjord för att passa både killar och tjejer. Ge fyll-i-boken i present till föräldrarna redan när den lilla är nyfödd eller vänta och ge som doppresent. I boken fyller föräldrarna bland annat i information om platsen, musiken, maten och presenterna. I boken finns även plats för fotografier samt sidor för gästerna att skriva en hälsning.


Lagerstatus: Ej i lager i webbshoppen, kan finnas i butik. Vi har allt för din baby! Lokala avvikelser kan förekomma. Det är min dopdag i dag. Började reflektera över det när jag blev aktiv i katekumenatet och insåg att dopet är en ständig förnyelse i livet och en central del för mig i att vara människa.


Jag minns mitt dop eftersom jag var några år gammal när jag döptes i Gällersta kyrka tillsammans med mina kusiner. Den september är min dopdag. Jag minns inget, men jag vet att prästen höll på tappa mig i dopfunten, han var mycket gammal. Jag vill bara skicka med mina tankar från Doppärlan och tavlan har jag målat och det är doppärlan. Tänk att år kan gå så fort.


När vi fått min diagnos i mitten av oktober blev det väldigt bråttom, för mamma och pappa ville hinna döpa mig medan tid fanns. Har aldrig direkt firat min dopdag. Var för ca år sen jag, via en kyrkoherde, tog reda på när jag blev döpt.


Nu har jag ett larm inställt på den dagen.

En liten tanke bara, sen inget mer. This video is unavailable. En dag innan min dopdag och strax innan jag blev månader gammal fick jag åka ambulans till Linköping där jag diagnostiserades med akut lymfatisk leukemi. Min kamp har bara börjat och det är omöjligt att säga hur utgången kommer bli, men mina odds är betydligt bättre tack vare forskningen som bland annat finansierats av gåvor. Jag avslutade min morgonbön med att konstatera att det är viktigt att påminna sig själv om detta.


Jag tycker om att göra det lite extra på min dopdag. Bön Gud genom dopet har du kallat oss till tjänst i ditt rike. Tack för all uppvaktning på min dopdag.


Sixten med familj Så skrev vi tror jag (minns kanske fel ) pellep­luttsk­rutt Visa endast Tor. Står min lycka i Guds händer. Lyckan kommer lyckan går, Du förbliver Fader Vår. Då fyller jag år som döpt, som Kristen, och det kommer nog inte att ske så många gånger att dagen sammanfaller med Askonsdagen.


Gud som ser och älskar så se till mig och alla små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg