tisdag 15 december 2015

Lövsug till vagn

Städa upp trädgården med en lövsug. Köp lövsug i butik eller online här! Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Stort utbud till rätt pris från kända varumärken.

Fri frakt vid köp över 500kr. K- vagnen – egenutvecklade maskiner och vagnar till grönytesektorn. Vi har mycket nära band till våra kunder, med ömsesidigt utbyte av värderingar.


Vi lär oss mycket av våra kunder, som har använt vagnarna under flera års tid. Gemensamt kan vi åstadkomma förbättringar och extra utrustning enligt kundens önskemål. Ta bort löv med en kraftfull lövsug eller lövlastare.


Smidig och effektivt användning.

Välkommen till K- vagnen ! Utmärkt redskap för effektiv städning av grönytor, parker och kyrkogårdar. Sortimentet är brett med alltifrån den mindre villablåsen till den för professionellt bruk. Få bort löv från kyrkogårdar, skolor och andra områden med olika maskiner från K- vagnen. Whirlwind ingår nu i Ecology group där.


Anmärkningar härefter beaktas inte. Om man bor i ett område som är tätt byggt så ska man satsa på en eldriven istället för en bensin driven som bullrar mer. Objekt som ryms i ett paket, max 36. Maskiner och verktyg till rätt pris. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Trött p åatt kratta löv? Handla snabbt och smidigt online. Om du låter blöta löv ligga kvar på till exempel uppfarten kan de snabbt bli hala och det finns risk för att du eller någon annan halkar. Det är inte bara på uppfarten de kan bli till ett problem. Låter du löven falla och ligga kvar i ett tjockt lager på gräsmattan, kan det i värsta fall leda till mögelangrepp.


Trädgårdsmaskiner - Nacka - Komplett och färdigmonterad vagn med lövsug säljes.

Du som köpare ska kontrollera objektet vid hämtning. Jag har också funderat på en vagnsmonterad lövsug , typ kyrkogård eller kommunal parkförvaltning. Borsten som sitter fram på traktorn ingår EJ i detta ROP!


Lövsug Briggs and Stratton hk. För industri och verkstad. Vagn med tippfunktion. Effektiv bekämpning av ogräs! En ogräsbrännare löser problem med ogräs snabbt och effektivt utan att använda kemikalier.


Detta är en ideal lösning för ogräsbekämpning på alla de platser som är svåra att nå med låda eller hacka som till exempel runt murar, uppfarter och gångar av plattor och kullersten. Förmånliga erbjudanden på högkvalitativa jordbruksmaskiner i ditt närområde. Prisvärt lås från Boro för släpvagnar, hänglås ingår.


Kan även låsa fast vagnen på bilen. Låset är ej godkänt ur försäkringssynpunkt. Grävaggregat till traktor Soantec Heckbagger HB Soantec Landskrona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg