fredag 25 december 2015

If hundförsäkring

Vi jämför hundförsäkringar opartiskt - hitta den bästa hundförsäkringen här! Prisvärd försäkring för din hund som är enkel att förstå. Försäkra din bästa vän hos oss!


Sveriges nya hundförsäkring utmanar med kvalitét och pris. Teckna försäkringen när som helst under graviditeten, tidigast från vecka 22! En kostnadsfri grundförsäkring för den gravida, barn och partner.

Hundförsäkringen gäller om din hund blir skadad av en annan hund. Den andre hundägaren kan bli skyldig att betala eventuella kostnader i samband med händelsen som inte ersätts av din hundförsäkring. Att vara hundägare innebär ett stort ansvar. Inte bara för hundens välmående, utan även för vad hunden gör.


Djurförsäkring för din hun katt eller häst. Jämför och anpassa djurförsäkringen med våra olika självrisker. FirstVet ingår alltid.


Villkoren för hundförsäkring innehåller information om hur hundförsäkringen gäller i olika händelser. Eventuella skador regleras alltid utifrån villkoret.

If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag. Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget. Nedan listar vi kortfattat innehåller i försäkringen. Som tilläggsskydd till hundförsäkringen rekommenderar vi Ansvarsskyd som omfattar skador som hunden orsakat utomstående personer eller deras egendom. Du kan köpa båda skydden i webbutiken på samma gång som du köper hundförsäkring.


ICAs hundförsäkring är en av marknadens mest prisvärda – framför allt för blandras och de vanligaste raserna, till exempel labrador, schäfer och chihuahua. Det här är en hundförsäkring som ger dig den trygghet din hund förtjänar. Hos oss får du hjälp att välja. Konsumentverket, Finansinspektionen och branschen står bakom oss.


Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här. Läs mer i försäkringsvillkoret under Veterinärvård. Med två olika nivåer på hundförsäkringar erbjuder IF en lösning oavsett om man först och främst prioriterar priset eller om man vill ha en bred försäkring som ger ersättning vid ett stort antal tillfällen.


Detta varierar dock väldigt mycket beroende på vilken ras som hunden är, en ras med hög risk för sjukdomar och olyckor har en högre premie. Med If hundförsäkringar ingår ersättning vid behov av veterinärvård om hunden har en sjukdom eller råkar ut för en olycka. If har två olika försäkringsalternativ där den ena täcker mer än den andra och till ett högre belopp. På sidan om hundförsäkring priser kan ni se hur mycket en hundförsäkring ökar varje år i kostnad.


Tänk på att en hundförsäkring i regel blir lite dyrare med tiden.

Vissa försäkringar ökar varje år och en del håller sig skapligt still i sin premie. Vanliga frågor om hundförsäkringar Hur hittar man den billigaste hundförsäkringen ? Därutöver prova vad premien blir med låg ersättningsnivåer, hög självrisk och eventuella rabatter. Med två delar - veterinärvårdsförsäkring och livförsäkring - ger vår hundförsäkring ett skydd för din hund och dig. Så välkommen att läsa mer om vår hundförsäkring.


Jämför pris själv för att hitta en hundförsäkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg