onsdag 30 december 2015

If försäkring kundtjänst

Kontakta oss på kundservice om dina privata försäkringar. Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här.


Svar på de vanligaste frågorna om bland annat betalningar,. Vill du säga upp din försäkring och undrar vad som gäller. Våra kunniga rådgivare hjälper dig att. Hemförsäkring för hus, hyresrätt och bostadsrätt. Vi spelar in en del av våra kundsamtal för att säkerställa kvaliteten på vår service samt för att kunna utveckla vår kundtjänst.


If använder inspelningarna vid handledning och utbildning av sin personal. Inspelningarna hanteras endast av personer som har befogenheter till det. Dessa personer har tystnadsplikt. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag.


If försäkring kundtjänst

Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget. Vi vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor om din försäkring. Du kan själv söka efter svaret bland Vanliga frågor eller kontakta oss via telefon eller. Försäkringar För det som är värdefullt i livet.


Med en försäkring har du ett ekonomiskt skyddsnät och vet att du kan få hjälp i situationer när det kan vara svårt att klara sig själv. Vi bryr oss om det du bryr dig om. Som medlem i IF Metall har du ett bra och omfattande försäkringsskydd.


If försäkring kundtjänst

Vissa av försäkringarna får du genom medlemskapet medan andra bygger på att det finns kollektivavtal på din arbetsplats. IF Metall förhandlar med både arbetsgivare och försäkringsbolag så att du och din familj ska vara skyddade om något händer. Vi erbjuder e-faktura till dig som betalar dina försäkringar per kvartal, halvår och helår. Betalar du per månad har du möjlighet att betala via autogiro. Det är enkelt att anmäla dig till e-faktura.


Anmäl dig via din internetbank, så övergår alla dina fakturor som du har på papper till e-faktura. Köp din försäkring direkt online! Vi är experter på företagets försäkringar. Begär offert om ditt företagsförsäkringar! Om försäkringen har upphört efter det försvinner försäkringen inte automatiskt från din faktura.


Du kan betala fakturan som den är och får då återbäring i samband med nästa premiepost. Här hittar du mer information om våra försäkringar och våra tjänster. Du kan leta efter svaren till kundernas vanliga frågor i ”Frågor och svar”.


Vill du ha ett servicekort utskrivet eller beställa ett grönt kort så har du kommit rätt. Här ger vi råd om du råkat ut för skada eller om du vill se till att förhindra skada. Du kan även säga upp din försäkring vid andra tillfällen om du till exempel flyttar, eller säljer din bil.


Ring Kundservice för att få hjälp. Om du är missnöjd med ett beslut eller hanteringen av ett ärende som rör våra produkter och tjänster för försäkring och bank kan du vända dig till oss. När jag talar med kundtjänst så kan de inte se mina ärenden (jag har ställt obekväma frågor) med hänvisning till att de bara jobbar med själva försäkringarna , inte med skadorna. Kundtjänst hos if är artiga människor som med professionell vana undviker svara på adekvata frågor och som inte kan ta emot synpunkter. Logga in på din bank och klicka dig fram till anmäl nytt autogiro.


Sök på vårt företagsnamn och välj det alternativ som slutar på privat. Betalnummer är ditt personnummer om du vill att flera försäkringar ska kopplas på samma autogiro. Om du istället skriver in försäkringsnummer kopplas den enskilda försäkringen på autogirot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg