tisdag 15 december 2015

Baka kakor

Vi har samlat alla de bästa småkakorna på ett ställe. Här finns recept på såväl klassiker som finska pinnar, hallongrottor, vaniljringar men också mer moderna varianter av cookies och makroner. Inget kafferep utan sju sorters kakor ! En kaka är gott fika till kaffet.


Vare sig du vill baka en god äppelkaka, eller sju sorters småkakor - här finns våra smarriga recept på kakor.

Här hittar du massor av recept på mjuka kakor att välja bland. Mjuka kakor kan innefatta många favoriter. Kärleksmums, Snoddas, Chokladrutor, Tigerkaka, Långpannekakor, Mjuk Pepparkaka och mycket mer. Frestande goda småkakor som drömmar och makroner, klassiska kakor som sockerkaka, mazariner och pepparkakor- med hjälp av våra goda och enkla recept fyller du lätt ditt kakfat med sju sorter kakor.


Nu återstår bara frågan: vilken sort bakar du först? Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster. Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord.


Duka upp till kafferep med sju sorters kakor.

Drömmar, kolasnittar, hallongrottor, sockerringar, chokladlöv och jitterbuggare. ICA-kuriren in till en recepttävling med enormt resultat. Efter krigstidens ransonering på varor som smör, mjöl och socker väcktes lusten att baka till liv igen. Trogna läsare skickade in hela 10. Baka är både kul och ger smarrigt resultat.


Sju sorters kakor , som genast blev en. Finns det något bättre än doften av nybakat bröd eller varma kanelbullar? Här finns recept för alla baksugna − från matbröd som knäckebrö frallor och bröd utan jäst till söta kakor , bullar och andra bakverk. Ett recept på klassiska sirapskakor även kallade kolakakor.


Enkla och goda kakor som du bakar snabbt och rationellt! Tid: minuter, varav min i ugnen Skurna. Kakor är underbara bakverk. Enkla att göra, perfekta till fikat eller eftermiddagskaffet.


Passa på att baka sju sorters småkakor när du ändå håller på! Vad roligt att just du har hittat hit! Här kan du söka bland tusentals recept och produkter för bakning och kalas.

Recept på chocolate chip cookies och andra varianter har vi samlat under denna kategori. Tycker du om stora och sega kakor är detta receptkategorin för dig! Baka med Linnea är en av Sveriges ledande bakbloggar. På bloggen hittar du mängder med recept som passar för både nybörjaren och proffsbagaren. RECEPT Enkla recept att baka.


Gör det enkelt för dig och baka en god kaka till eftermiddagsfika, till kaffekalaset eller till att frysa in. Det finns mängder med enkla recept som du kan använda när du bakar och prova dig fram med olika smaktillsatser och kryddor. Baka kaka i långpanna när du vill bjuda många på kalas. Att baka i långpanna är perfekt när hela släkten kommer på besök eller om du bara vill fylla frysen med godsaker. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden.


I programmet Leila bakar får vi tips om hur man lyckas med att baka allt från klassiska kakor till cupcakes, muffins och enkel sommartårta. Låt kakorna dock svalna lite på plåten innan du flyttar dom till ett galler, för precis när de kommer ut från ugnen så är de fortfarande ganska mjuka och kan således gå sönder och du börjar flytta dom på en gång. Låt dom svalna och sen kan de ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg