torsdag 24 december 2015

Shopping i prag

Allt du vill veta om Prag. Vi jämför hotell priser från webplatser med hotellbeställningar. Upp till rabatt i Prag. Missa inte chansen, boka nu! De flesta internationella modehusen har numera butiker i Prag , men shopping efter märkeskläder innebär inte några fynd.


Trots att prisläget generellt sett är mycket lägre än i Sverige, håller internationella märken i de finare butikerna ungefär samma priser.

Shopping i Prag – våra tips. Hantverk lockar fortfarande till shopping. De sticker ut en del från stadsbilden ibland och är populära bland de unga lokala invånarna. Prag är kanske inte den första staden man tänker på när det kommer till shopping men här finns en hel del att titta lite extra på samt fint hantverk att köpa med sig hem. Prag är ”behändigt” och det är enkelt att promenera runt i staden.


Först och främst ska man komma ihåg att Prag visserligen är en billig sta men som med de flesta ställen i Europa nuförtiden är priserna på märkeskläder, CD-skivor och hemelektronik ungefär de samma överallt. Cerna ruze (Na prikope ). Det är mycket fina, men kan kosta en slant! Några mindre kristaller som inte är lika dyra finns att köpa i de mesta souvenir butikerna och i Gamla Stan finns mycket också.

Det påstås i guideböckerna att den bästa shoppingen är på Vaclavplatsen (Vet inte om jag håller med!) Bäst där är Sephora (smink) och DeSigual (kläder). Man kan verkligen göra fynd! Det finns massor av bra shopping och stora Gallerior i området vid Revolutionstorget. Absint har gjort comeback i Prag som ett förstahandsval av alkohol bland alternativa trendsättare. Det er vel i virkeligheden langt de fleste mennesker, som forbinder storbyferie med shopping?


Prag får indexsiffran 4 med Stockholm som index 100. I Prag bliver man ikke skuffet! Om du vill uppleva toppshopping i Prag ska du bege dig till Arkády Pankrác! Chodov shoppingcenter.


Bästa butikerna i Prag hittar du här. Prag har många trendiga butiker, gallerior, shoppingcenter, designbutiker, mode, concept stores. Mærkevarebutikker i Prag. Det bedste sted at gå på shopping i Prag ligger på gaden Parizska i den gamle bydel Staré Mesto. Her finder de mest eksklusive mærkevarebutikker i Prag.


Der er dog ikke forfærdelig meget at spare på mærkevarer i Prag ift Danmark. Gaden rummer smukke bygninger og du finder butikker i Prag , med alle de kendte. Denna sida genomgår just nu en st?


Prag är en trevlig stad att shoppa i, men priserna på exempelvis kläder skiljer sig inte så hemskt mycket från de vi har här i Sverige. Kort over shoppingcentre og Prag restauranter nederst.

Palladium er Tjekkiets største shopping -center, der er 2butikker og mange restauranter, Palladium ligger ved Republikpladsen i Prag 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg