onsdag 2 december 2015

Bästa parfymen 2017

Handla parfymen du vill ha upp till billigare än rekommenderat pris. Billigare än rekommenderat pris! Den har varit min favoritparfym sedan den lanserades.


Sensuell, kryddig och lyxig är nog de ord som beskriver denna doft bäst. Det här är parfymen jag använder när jag vill vara lite mer finklädd. Men den har även jobbat sig in bland mina vardagsparfymer och de tillfällen när jag vill känna mig lite mer uppklädd – fast jag inte.

Det kostar att lukta gott, och att hitta den perfekta parfymen kan vara svårt - i synnerhet om det är till någon annan. Vill du veta hur du ska applicera din parfym på bästa sätt för ett långvarigt resultat med intensiv doft från morgon till kväll? Läs knep som får din parfym att hålla längre här. Se här för topp damparfymer och här för topp herrparfymer.


Här hittar du alla parfymer på Nordicfeel. Pigg och fräsch men ändå modernt maskulin med bland annat kardemumma, ingefära och citronskal. Om du, som jag, älskar Stockholm och vill ha något speciellt i badrumsskåpet är detta parfymen för dig!


Boss Bottled Tonic Boss Bottled Tonic är en av vårens bästa nylanseringar.

Den lanserade också på ett stort event som en parfym som skulle få en att stick ut ur mängden och skänka en elegant aura av framgång. Som namnet antyder är det här en väldigt blommig doft. Blomtonerna balanseras med härlig vanilj och bildar tillsammans en romantisk parfym. Bästa Parfymen För Män. Den här listan grundar sig på utmärkelsen FIFI Awards är ett presetigefyllt pris som sponsras av parfymbranschen själva.


Kategorin Luxury är den exklusiva kategorin till skillnad från prestige. Vi uppdaterar ofta våra parfym topplistor. Vi hänvisar endast till butiker där du får minst dagars öppet köp, bästa priserna, snabba leveranser, fri frakt och ett rikligt utbud på parfymer och parfym-varumärken. Ska du handla billiga parfymer så är vi alltid bara ett par klick bort. Parfymen firar styrkan och visionen hos Napoleon Bonaparte, och består av en bukett av fruktiga noter, som inkluderar svarta vinbär från Korsika (Napoleons födelseplats), italiensk bergamott, franskt äpple och kunglig ananas.


Recension av Hugo Red Edt Känslan som man får av den här doften påminner väldigt mycke om Hugo Boss Orange. Red är mer mogen och inte fullt så insmickrande och de träiga noterna ger ett lite mer elegant intryck. Parfymen har en mycket attraktiv och sensuell och manlig doft. Dessutom kommer parfymen i en riktigt cool och maskulin flaska.


För att få doften att vara längre smörj in området där du tänker spraya parfymen med någon form av fet kräm. Krämen kommer ge doften något att fästa på. Gör inte det klassiska ”trycka handlederna mot varandra” movet.

Det gör nämligen att partiklarna i parfymen förstörs och doften kommer snabbare att försvinna. Jämför sparkonto i topplistan och börja spara pengar genom att öppna ett konto med BankID. Att välja en hög sparränta är viktigt för att få dina pengar att växa fortare än inflationen. Det bästa för barn är solskyddskläder som täcker så mycket av kroppen som möjligt, och då ska man inte glömma bort solhatt eller annat skydd för huvudet.


Barn hud är så pass tunn att små barn under ett år helst inte ska befinna sig i direkt solsken alls, och framför allt ska timmarna mitt på dagen då solen är som starkast tillbringas i skugga eller inomhus. Så lätt ser du om parfymen är äkta eller falsk – tips. Undvik att köpa falska parfymer på nätet eller på semestern – de här tipsen minimerar risken. Att gå från ett kallt kylskåp till rumstemperatur dagligen är inte heller något att rekommendera.


Ha hellre din parfym i ett linneskåp, en garderob eller varför inte i en finare box? Det viktiga är att parfymen står mörkt på en någorlunda sval plats. Artikeln är begränsad i lager, så har det beställde nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg