tisdag 8 december 2015

Måttbeställda ramar

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!


Måttbeställda ramar

Vi har det du behöver. Alltid personlig service. Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design. Välj bland ett stor utbud av sminkspeglar med det perfekta ljuset för makeup applicering.


Ramgalleriet är en webshop som säljer måttbeställda tavelramar, färdiga tavlor och tillbehör till tavlor och ramar. Vu säljer även måttbeställda tavelramar. Ramverkstad - Måttbeställda ramar. Om du har en bild i udda mått och har svårt att hitta ramar i standardstorlek som passar så är det inte några problem.


Här beställer du snabbt och smidigt en måttbeställd ram. Här kan du beställa ramar i det mått du vill ha och välja vilken list som passar dig bäst. Välj ram bland våra TAVELRAMAR i menyerna.


Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med. Våra måttbeställda tavelramar levereras alltid utan glas och bakstycke. Alla ramar från rambutiken.


Måttbeställda ramar

Om du är i behov av glas, se gärna våra BTO- ramar med glas och bakstycke. Ramar tillverkade av svensk furu. Dessutom har vi rabattavtal om du behöver lite fler ramar. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du vill inreda ditt kontor eller sätta upp bilder i dina lokaler, har vi givetvis även massor med fotoramar. Precis som med våra andra ramar kan du får vilka storlekar som helst. Med våra populära måttbeställda tavelramar blir du i princip aldrig utan en passande ram. Oavsett vad du vill rama in. Välj om du vill ha BTO- ramar med glas, större PLX- ramar med akrylglas, eller Dynaframe- ramar utan glas.


Massor med storlekar att välja mellan. Beställ din ram i vilken storlek du vill. Hämta i butik eller få den hemskickad. Framkalla eller förstora bilder.


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Från oss kan du beställa en ram producerad efter mått: du väljer material och färg som passar din bil ger oss de nödvändiga måtten och får en ram som är anpassad efter dina behov med millimeternära precision.


Tomma ramar är också möjliga i större format. Vi gör måttbeställda ramar i alla storlekar och ramar in foton, konst, canvas och målningar. Här hos oss på Framia hittar du alla typer av ramar , allt från en enkel och tunn ram till lite tjockare ramar i vackra material.


Hitta rätt ram till dina foton, teckningar, posters, diplom och annan konst till bra priser. Vi ramar in allt möjligt, och hjälper dig gärna med måttbeställda inramningar. Vare sig det handlar om att rama in ett traditionellt konstverk på en duk, en poster eller affisch, ett litografi eller något speciellt föremål så går det alltid att hitta en måttbeställd inramning som passar både dig och ditt motiv.


För att skydda det du ramar in används en passepartout. Den ger faktiskt inte bara skyd utan rätt passepartout framhäver även din bild. Våra rammakare i varuhuset hjälper dig att hitta rätt för just din inramning.


Våra passepartouter är självklart pH-neutrala för att undvika skador på din bil fotografi eller konstverk. I vår ramverkstad förenas konst, hantverk och inredning. Du är välkommen som privatkund så väl som företagskund.


Måttbeställda ramar

Inramning Välj på ett stort sortiment av ramar , glas, passepartout. Affischer, foton, målningar, broderier m. Vi monterar även din canvas på kilram samt tillverkar måttbeställda speglar efter kundens önskemål. Vi byter trasigt glas på inramningar och renoverar dina gamla tavlor. Rama in dina kilramar i snygga tavelramar? På Alldo har vi fina måttbeställda ramar.


Mer om ramar Uppspända dukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg