fredag 4 december 2015

Frågor till dejt

Hitta en partner snabbt här. Behöver du förslag på bra frågor att ställa på första dejten? Här är frågor – framtagna av en psykolog – att ställa till din dejt.


Den här frågan är extra bra att ställa om tjejen till exempel visar sig vara missnöjd med sitt jobb, för att på ett smidigt sätt komma ur ett negativt samtalsämne. Om du vann miljoner i morgon och var tvungen att spendera dem direkt, vad skulle du göra?

I vår iver att få samtalet att flyta på bra är det lätt hänt att vi laddar upp med massor av standardfrågor. I värsta fall förvandlar vi dejten till ett förhör. Här tipsar vi därför om fem otippade och roliga frågor som alla öppnar för långa och personliga svar, och dessutom hjälper er att slappna av, ha kul och njuta av er dejt. Mötesplatsen har allt för dig som är singel och som vill prova på dejting på nätet.


Du väljer själv hur anonym du vill vara och hur mycket du vill dela med dig av dig själv till andra medlemmar. Våga ta första steget - Bli medlem gratis! Under minuter fick de turas om att besvara frågor som för vissa successivt blev mer personliga.

Det visade sig att de som lärt känna varandra genom att besvara de intima frågorna upplevde en stark närhet efter minuter, till skillnad från en jämförelsegrupp som bara kallpratat. Att ställa de frågorna till någon är ett medvetet val att ge varandra en ärlig chans. Förhållandet kanske inte är klappat och klart för att ni har ställt några särskilda frågor till varandra, men en bättre början finns knappast.


Med det sagt, ta med dig de frågorna på nästa Tinder- dejt. Vill du bo här hela livet? Har hen en plan på att flytta utomlands? Kanske vill din dejt starta ett liv ute på landet?


Ibland vet man klart och tydligt efter en första dejt om man gillar eller ogillar personen i fråga. Men i andra fall kan det ta många möten innan man kan säga om man är intresserad eller inte. Hur säker man känner sig beror ofta på hur mycket man lyckas luska ut om dejten i fråga : Om man fått kläm på dennes personlighet. Det sägs att tid för bara sin partner en timme i veckan, en helg i månaden och en vecka om året är bra för relationen. Men när man som småbarnsförälder går på dejt är det lätt att man bara pratar om barnen.


Vilken mat påminner dig om mig? Här kommer frågor du kan ställa till din partner under er dejt. Allt du och din dejt behöver göra är att ställa frågor till varandra.


Frågorna är utformade av psykologen Arthur Aaron vid Stony Brook University, New York, som ville se om frågorna kunde skapa ett band mellan två främlingar.

Något som kan få många att vända på klacken är när någon stressar fram framtiden på tok för snabbt. Tänk att det här är en första dejt – att göra planer om att gifta sig och skaffa familj är helt enkelt inte på tapeten än. Sånt kan ni spara till en eventuell andra eller tredje dejt. Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är.


Letar du behöver du läsa frågor eller en resa till omnis supportforum! Vanliga frågor att verkligen lära känna personen i det sagt, kontakta kundservice när grät du via din dejt. Tips för första dejten gratis dejtingtips Ta den perfekta selfien till din profilbild Skippa detta i dejtingprofilen! Free to join to find a woman and meet a woman online who is single and hunt for you.


Frågor till dejt - Find a woman in my area! Want to meet eligible single man who share your zest for life? Register and search over million singles: voice recordings. Personligen tycker vi att våra frågor skapar en hyfsat bra bild av en person. Självklart kan man fråga om barn, festande, ekonomi, vänskap osv.


OBS: Läs gärna mer hos thoughtcatalog. Nu vänder jag mig till er som har dejtat mycket, på ett seriöst plan och för att få en relation. Jag är på gång att börja dejta om ett par månader, var år sen sist, jag tycker att det är kul att dejta. Vilka brukar ni alltid ställa?


Att ställa intima frågor till en ny bekantskap, särskilt på den första dejten, får dig att framstå som framfusig. Om du vill att någon ska öppna upp sig för dig och känna sig trygg och säker med dig så tar det ett tag, ha tålamo med tiden kommer din dejt att öppna sig för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg