torsdag 10 december 2015

Bonde söker fru sigrid

Då ska du självklart söka ! Efter en passionerad natt tillsammans med Erik Bäckman, 2 och det drastiska beslutet att skicka hem alla friarna, så hittade hon till slut kärleken i miljonären Pär Masens, 48. Sigrid och företagaren Pål Mases, 4 träffades redan i våras på en hästtävling. I säsongens tredje avsnitt fick tittarna se Sigrid berätta för Linda Lindorff att hon och bonden Erik Bäckman, 2 fattat tycke för varandra och tillbringat natten tillsammans.


Bonde söker fru sigrid

Läkaren rekommenderade mig att genast avlägsna implantaten och då gjorde jag det, men då var det redan försent, säger hon. Längtar du efter den stora kärleken? Bonde söker fru -profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av.


Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Nu vill hon varna andra. Länge såg det ut som om hon inte skulle finna sin stora kärlek.


Bonde söker fru sigrid

I dag är Sigrid och Pål sambor och lever lyckliga tillsammans. Inte heller grisbonden Erik gick hem hos Sigrid , trots en het kärleksnatt. I castingprogrammet träffar Linda Lindorff alla nio bönder som berättar mer om sig själva, sina förväntningar och förhoppningar inför sommaren och framtiden.


Per Sundin, år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland Per är en jämtländsk karlakarl med glimten i ögat! Men plötsligt hände det. Efter en utmanande dag med mycket nervositet föll två av bönderna för varandra. Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet.


Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor. Nu har du chansen att skriva ett brev till dem och kanske. Sigrid Bergåkra berättar nu om sexlivet med nya pojkvännen Pål Mases. Det visade sig att Sigrid verkligen blivit förd bakom ljuset. Det är inte jättelätt just nu, säger hon i TV4.


Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa. För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna. Det var känslosamma slutdejter för bönderna. Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken.


Sedan väntar Mattias sista val. Frida dök aldrig upp och Simon berättade öppet om hur det krossat hans hjärta. Hon valde därför att förstora brösten.


Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Friarnas rädsla hos Bonde - Sigrid. Brevskrivarna har nu fått flytta hem till bönderna.


Bonde söker fru sigrid

I måndagens avsnitt av Farmen VIP sker två avhopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg