torsdag 17 december 2015

Hitta kärleken vid 50

På Bodystore hittar du ett stort utbud av produkter från VIDA online. Att hitta den stora kärleken är sällan så enkelt som på film. Vissa går på tio Tinderdejter i veckan medan andra redan gett upp. Jag ser att de flesta problem som människor har handlar om kärlek.


Vilken dejtingsida passar plus?

Det finns till och med dejtingsidor som är speciellt riktade mot singlar som vill hitta kärleken vid plus. Idag är jag med i Svenska Dagbladet där jag blir intervjuad om hur det kan vara att hitta kärleken efter 50. Självklart finns det fallgropar och saker att se upp med men framför allt så vill jag inge hopp till den som kanske varit i en lång relation och helt plötsligt ska se sig om i dejtingdjungeln. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Vill du hitta kärlek ? Personer över år blir allt mer positiva till nätdejting. Nu är det extra många som längtar efter att få vara två!

En undersök på sajten Silvergen. Man orkar inte riktigt göra misstag och ta chanser. Tricket är att vara lika öppen själv som när man var 20.


När du självalt söker efter kärlek och säger Nu ska jag hitta någon är det en känsla och en bekräftelse du strävar efter och inte en specifik person. Detta betyder att du blir kär i kärleken och inte personerna du dejtar. Vilket alltid leder till att det inte funkar i längden. Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation.


Om du gör upp med dina rädslor, står upp för dina gränser och tar ansvar för din lycka blir det betydligt enklare både att hitta rätt partner och få en bra relation. När man har den livserfarenheten har man även lärt sig otroligt mycket om relationer och kärlek under vägen – vad man vill ha och inte hos en partner till exempel. För dig som är över år finns det flera bra dejtinghemsidor att välja mellan för att träffa den rätta.


Kärleken har ingen ålder och på en dejtingsida för er som är plus vet man att det finns mogna män och kvinnor precis som du som är ute efter ett seriöst förhållande. Det finns föreningar för det mesta att prova. Utfärder och regelbundna träffar kan hjälpa dig att hitta såväl nya vänner som en tänkbar partner. Hitta kärleken som senior. Att lära sig ett nytt språk, bugg eller datakunskap för pensionärer kan vara ett bra sätt att både hitta reskamrater, få nya kontakter och lära sig leta fler via nätet.


Detta eftersom du direkt kan se vilka singlar som intresserar dig och sen läsa deras profiler och se om dom har samma intressen och värderingar i livet.

Det finns många olika anledningar till varför det kan vara svårt att hitta kärleken , men du är inte ensam om att inte ha stadgat dig än. En ny trend i statistiken över äktenskap i Sverige visar att medelåldern har ökat för de som gifter sig för första gången. Jag har alltid sökt och sökt.


Och det är inte förrän nu, vid år, jag börjat förstå att det inte är konstigt att männen inte orkat med mig. Det händer det som ska. Dating för aktiva -plussare. Men så är ju inte livet.


Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg