onsdag 23 december 2015

Birgitta ohlsson twitter

Birgitta ohlsson twitter

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Stor djur och natur älskare, mina absolut favoriter är katter. Smidiga och självständiga. Förtroende vald för Lärarförbundet i Kristianstad. Följer det mesta i samhällsdebatten.


The latest Tweets from Birgitta E. Arbetat vid Lunds och Stock. Birgitta Ohlsson och Erik Ullenhag söker nya toppjobb utomlands. De två tidigare liberala ministrarna konkurrerar nu om samma ambassadörstjänster. Det uppger SR:s tidigare EU-reporter Herman Melzer på Twitter. Förnyelse sker inte bakom stängda dörrar.


Ej koppling till Birgitta. Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) skriver på Twitter att hon önskar Ohlsson lycka till och tackar för många debatter och samtal om feminism. Ett flertal inlägg handlar om ”Birgittaeffekten”, att Liberalerna fick 3nya medlemmar under de sex första dagarna efter hon gav beskedet att hon vill sparka Jan Björklund.


Birgitta ohlsson twitter

Jag är stolt över mig själv, att jag vågade utmana en partiledare som partiet haft i tio års ti lika länge som partiet gått tillbaka, säger hon till TT. Dessvärre kan den duktiga flickan också göras till ett moraliskt ideal. SvD:s Malin Ekman följde de inblandade i Liberalerna när striden var som hetast. Hoppet är det sista man förlorar så många av oss trodde ju att efter framgångarna för många EU-positiva partier i Europaparlamentsvalet, kanske det skulle finnas någon form av vrede hos befolkningen, men det blev tyvärr inte så.


På Smampion hittar ni svaret! I Östergötland får medlemmarna rösta om sin nominering. Oavsett om Ohlsson går ut som segrare tror inte den L-märkta statsvetaren Svend Dahl att det kommer att påverka de andra distrikten. Oavsett vilken roll jag har i framtiden lovar jag att fortsätta kämpa för liberala idéer. Ohlsson är ett i raden av framträdande L-namn som sagt nej till partiledarposten de senaste dagarna.


Birgitta ohlsson twitter

Som inloggad kan du bevaka nyheter du är intresserad av. Du hittar dem sedan under Bevakningar i huvudmenyn. Han har även en egen blogg där han skriver om folkrätt och politik. Klamberg omnämns av organisationen Liberal Judendom.


Sen Jan Björklund meddelade att han inte ställer upp för omval, har det spekulerats i att Ohlsson vore en möjlig efterträdare. Det skriver den tidigare riksdagsledamoten på Twitter. För Liberalerna gäller det att hitta en enande kraft som inte får partiet att framstå som opålitligt, anser statsvetare. Den tidigare ministern är en av flera framträdande L-profiler som kastar in handduken. Detta trots att flera inom partiet ska ha kontaktat henne om att hon borde leda valrörelsen och toppa listan.


Jag har känt att jag inte har varit redo tidigare, men nu har vi haft en period då Liberalerna gått tillbaka i så många opinionsmätningar, säger hon till Aftonbladet. Om hon inte lyckas med utmaningen kommer hon att lämna riksdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg