torsdag 31 december 2015

Apodos pascal

Bara personer som har fått möjlighet att logga in med engångslösenord kan använda denna autentiseringsmetod. Rättigheten sätts i HSA men beslutas av. Har du funderingar eller frågor om dina läkemedel eller hur du mår med dina läkemedel, så är du välkommen att kontakta oss.


Behörighet till ordinationsverktyget pascal får du via din IT-administratör. Därefter kan du logga in i Ordinationsverktyget med ditt SITHS-Kort. Hur levereras Apodos ?

Pascal eller via detta formulär. Apodos frigör tid mot att dela läkemedel i dosett. Minskad stress och mer tid ger en bättre arbetsmiljö. Du får en bättre arbetsmiljö.


Apodos leder till mindre kassation av läkemedel. De flesta kan få Apodos. Alla som tar läkemedel dagligen och behöver hjälp med sin läkemedelshantering kan få Apodos.


För att få tjänsten av landstinget kontaktar du din läkare.

Apoteket, så kan du läsa mer här. Eftersom vi förpackar om dina läkemedel i mindre påsar följer det inte med några beskrivningar av läkemedlen, s. Detta innebär att patienten inte har några recept att hämta ut på sitt lokala apotek. Kom ihåg att ta ut ditt SITHS-kort ur kortläsaren och stänga webbläsaren när du lämnar din dator.


För datakommunikation används förutom internet även Sjunet. Dossortimentet grundas, i möjligaste mån, bland annat på Läkemedelskommitténs rekommendationer, förskrivningsmönster och krav på generiskt utbyte. Sortimentet ses regelbundet över och.


Kontakt Västra Götalandsregionen Ulrika Eriksson Krebs, apotekare ulrika. Om du får upp denna sida utan att få välja certifikat, stäng alla webbläsarfönster och försök igen. Innan kunden kan få tillgång till tjänsten måste farmaceuten dels göra en bedömning av om kundens läkemedel lämpar sig för dosdispensering, dels kontakta kundens läkare. Läkare med personlig förskrivarkod Logga in.


Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Vi erbjuder flexibla finansierings- och fakturalösningar för kunder med komplexa behov. En så rätt dos som möjligt finns således i Cosmic. Om dosexpedition ska avslutas. En förskrivning är normalt giltig i ett år.


Kortare giltighetstid kan anges, till exempel vid utskrivning från sjukhus och för läkemedel som ska användas under begränsad ti som antibiotika.

Dosförpackade läkemedel är ett alternativ till den tradionella läkemedelshanteringen för personer med regelbunden och stabil grundmedicinering, som inte kl. ApoDos -rullar ges endast för veckor framåt, men receptet är stående, så det krävs inte att läkaren förnyar recept mer än en gång per år. Mina egna erfarenheter är att det är lite svårt om man har behovsmedicin, för den blir ofta inlagd i påsarna om inte läkaren tydligt skriver att du ska ha dem i sina originalförpackningar. Nu visar forskning från Västra Götaland att Apodos -användare har sämre kvalitet på sin läkemedelsbehandling. När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser.


Tänk på att det du skickar in kan bli. Ingen information tillgänglig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg