tisdag 13 oktober 2015

Ledx cobra

Ledx cobra

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Cobra har st LED och en elektronik med en mycket hög verkningsgrad. Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Här får du riktigt mycket ljus och en optimerad ljusbild som lyser både långt och brett samtidigt. Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Cobra has LEDs, Cree XM-L and an electronics with a very high efficiency. Cobra har olika linser, tillsammans ger det en oerhörd jämn ljusbild som tar vid nästan direkt från fötterna och lägger en matta av ljus långt framåt. Det sprider också ljuset bra åt sidorna för att man ska kunna upptäcka föremål i periferin samt sträcker sig flera hundra meter framåt. Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel, det ena batteriet laddas medan det andra används. Detta tack vare st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


Ett paket som kan användas av alla som kör med V likströmsystem på cykeln. Montera lampan på kåpan eller hjälmen och driv den från elsystemet. Levereras utan huvudställning, batteri, laddare och anslutningskabel till 12V.


LEDX Cobra hjälmlampa. Den ger mer ljus än de flesta billjus (hel och halvljus tillsammans). Nya modellen är uppdaterad med fler lumen och ger ännu mer håll-käften-ljus än tidigare.


Ledx cobra

Nya Mamba X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och vår nya egenutvecklade reflektor. De stora kylflänsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll. Detta paket kommer komplett med Lampa, Batteri, Hjälmfäste, Laddare. Nya Cobra X-pand har fått en nättare ram utan skruvar och nyutvecklad reflektor.


Lampan kan dessutom programmeras till andra effektnivåer. Då finns ytterligare lägen att tillgå , och effekt. Fick chansen att filma en liten reklamfilm för LedX. Länk till LedX egna kanal.


Ledx cobra

Lampan sitter ordentligt på huvudet med en skön huvudställning. Med st dioder är den speciellt framtagen för dig som behöver maximalt ljus på orienteringstävlingen, på cykelstigen eller under toppturen. Men hur kommer man på idén att börja sälja lampor och varför ser lamporna ut som. Vi har samtliga modeller i lager Kaa, Mamba och Cobra samt färdiga demo kit för den som vill prova.


Cobra lyser inte bara starkt, den lyser också brett. Det är ingen slump att den blivit populär bland skoterförare, enduroförare, eftersöksjägare. En mycket kraftfull pannlampa som med sin låga vikt och sitt kompakta format gör den till den perfekta allroundlampan.


Den har Cobras bländfria kartljus och dess breda ljusbil men når inte riktigt lika långt. Passar utmärkt till MTB, orientering, skidåkning mm. Cobra sätter en helt ny standard för kraftfulla.


Sedan dess har de tre modellerna utvecklats undan för undan och berikats med starkare ljus och kvalitetssäkring. Vi har testat och valt ut de bästa leverantörerna såsom Ledx , M Tiger Sports, Mila, Lupine, Silva och Lumonite och de bästa modellerna tex Vega Cobra , Betty, Mamba, Hyperion för att kunna matcha de högt ställda kraven för orientering, mtb-cykling, traillöpning eller annan proffsanvändning. UltrAspire Spry som väska till det stora batteriet.


Lampan ger nu mer ljus närmare fötterna samtidigt som ljuset i närområdet ökar men med bibehållen bredd och längd. Paket med huvudställning och stort batteri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg