måndag 5 oktober 2015

Kaffeservis anna

Kaffeservis anna

Capri är en exklusiv serie blått och vitt porslin från Newport. Hos Newport hittar du ett brett sortiment av tidlös design, möbler och heminredning. Stor kampanj på utvalda bäddset. Upptäck mer hos Newport.


Kaffeservis anna

Tidlöst porslin i blått och vitt. Shoppa online till halva priset. Vi förhandlar så att du slipper. Några delar med smuts, i övrigt smärre slitage. Kaffeservis från Duka, namn Anna.


Servisen är knappt använd och går att diska i diskmaskin. Frakt och avhämtning i Göteborg går bra. Gröna Anna från Rörstrand. Smärre bruksslitage, kaffefat. Kakfat, diameter ca cm.


KAFFESERVIS Duka Anna delar. Hertha Bengtssons serviser Blå Eld och Koka har ett högre andrahandsvärde. Det har ett högre andrahandsvärde eftersom det finns ett stort samlarintresse. Visa bud Utrop-Till auktionen.


Mugg med öra Mon Amie Marianne Westman Rörstran st. Sockerskål och gräddsnipa märkt VDN F5Rörstrand Sweden. Säljer min gamla kaffeservis pga flytt och använder den sällan. Den är i använt skick med mindre skavanker.


När jag har packat och provvägt försändelsen meddelar jag köparen om det väger mindre än kilo och drar i så fall av kronor. Klicka hem enkelt - porslin från Arabia, Rörstran Gustavsberg, Rosenthal, Royal Copenhagen och Hackefors. Vi använder cookies för att försäkra oss om att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats Om du.


Hitta den senaste kollektionen. Det större fatet kan användas som assiett. En av kopparna har en liten skada på undersidan, syns på bilden (bild - koppen längst till vänster i övre raden) Viss nyansskillnad finns. För övrigt är de i fint skick.


Allt i bra skick utan kantstötningar eller hack. Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er. Köp Serviser online på Cellbes. Finns i lager Peter Hahn.


Detta är endast ett urval av prylar, mycket mer finns. Ostämplat porslin med matta rosor. Flat och djupa tallrikar. Porslin och stengods, allt ifrån servisdelar till kompletta serviser.


Komplettera din servis, bygg på din samling eller hitta din nya servis hos Bukowskis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg