torsdag 1 oktober 2015

Bästa skräckfilmerna 2016

Bästa skräckfilmerna 2016

Dessutom ryktas det om flera uppföljare på gång! Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet. Vilka är de bästa skräckfilmerna ? Ja, den frågan får vi på Filmtopp rätt ofta. Kanske ser du någon redan ikväll? Följande kriterier måste uppfyllas för att vara med på listan över de bästa skräckfilmerna : Filmen måste ha fått minst ögon i betyg av någon skribent på Filmtopp.


Bästa skräckfilmerna 2016

Expressen har sammanställt en lista över bästa skräckfilmerna på Netflix. American Psycho, Scream och Saw – är några av filmerna som har inspirerat personer till att begå hemska brott i verkligheten. Om du vill läsa om skräckfilmerna som inspirerade till brutala mord kan du göra det här. Du kanske också vill läsa sjuka fakta om seriemördare?


Då kan du göra det här! Det finns mängder av skräckfilmer , men få som är bättre än billiga jump scares. På Netflix kan det vara svårt att hitta de bästa skräckfilmerna i myllret av filmer som kommer och går. Här har vi samlat några av våra läskiga favoriter. Men jag försöker förstå och bad därför Rodrigo att lista de bästa skräckfilmerna på Netflix.


Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka? I dessa tider då skräckgenren vacklar fram och tillbaka, vilket varit uppenbart i år, så finns det ändå ett ljus och hopp i här och var. Från moderna succéer som ”The Conjuring” och ”Get out” till klassiker som ”Fåglarna” och ”Nosferatu”. Sen om det har mer att göra med filmens kvalitet eller mitt obearbetade pinntrauma kanske kan diskuteras. Hur många skräckfilmer har du sett?


Därför har vi listat de bästa skräckfilmerna (utifrån antal röster och högsta poäng på) som på ett eller annat sätt baseras på sanna händelser. Vi skriver endast hur det slutade i verkligheten – hur själva filmen slutar får du se själv! Halloween: Vi listar av tidernas bästa skräckfilmer Cassandra Brunstedt Halloween är här och vad passar bättre än att ladda upp inför denna härliga högtid än med tolv av tidernas bästa skräckisar.


Bästa skräckfilmerna 2016

För vi har nämligen behandlats för dig och här samlas de bästa och mest skrämmande skräckfilm på Viaplay. Om du inte redan har ett konto Viaplay, då kan du få det gratis prova det i dagar. Letar du efter bra, nya skräckfilmer , kanske som finns på Netflix? Då har du hittat rätt! Vi bad två skräckforskare att ge oss sina bästa tips på nya skräckfilmer , och motivera varför alla bör se dem.


Här är de bästa skräckfilmerna i Netflix utbud enligt tittarnas betyg - se listan inför skräckkvällar och hitta din favorit. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Om du gillar att krypa upp i soffan och bli riktigt skrämd så har vi härliga skräckisar du kan se fram emot. Kolla in den här listan.


Tidningen Mhar sammanställt en lista över riktigt bra skräckfilmer på Netflix du inte får missa. Ranking: De bästa skräckfilmerna de senaste åren. Nöjesbladets profiler rangordnar sina favoriter – och tar tempen på en genre som skrämmer. Magnus Blomdahl listar årets bästa skräckfilmer.


Metro Mode skräckfilmer på Netflix att beta av - för tidernas läskigaste filmkväll! Rysarnytts Micke Jonsson listar decenniets bästa skräckfilmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg