tisdag 13 oktober 2015

Antennadapter bil

Köp antennadapter från Hama hos Elgiganten! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Köp Biltillbehör hos Conrad.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.

Antennadapter PC5-1Fakra till Fakra exten. Sveriges mest välrenommerade företag när det gäller att bygga in multimediasystem i bilar. För att underlätta täckningen kan du komplettera din befintliga antenn med en utanpåliggande.


Hos oss på autoexperten. Glasruteantenner har länge varit populära liksom de som ska fästas bakpå i bilen. Bilstereo Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar , smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.


Se vårt urval av Biltillbehör. Behövs vid montering av bilstereo.

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i. Tack vare mångårig erfarenhet av branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina specifika behov. Hama antennadapter - Hama antennadapter , koaxial uttag - koaxial uttag, ansluter en satellitmottagare till ett antennuttag med en koaxial antennkabel. Det angivna värdet är för litet. RetroSound har ett mycket brett utbud av radioapparater, högtalare, antenner och tillbehör till klassiska bilar.


Finns även bilar som dubbel fakra kontakt. Passar alla VW, Seat, Skoda och Audi med quadlock-kontakt, se bilden om den stämmer med din kontakt i bilen. Det är en komplett monteringslösning med en dubbel-din monteringsram, CAN-Bus rattstyrningskontroll samt Fakra antennadapter.


För att rattstyrningen ska fungera behöver man komplettera med en adapter som är specifik för märket på din stereoenhet. Värdet har inte rätt antal decimaler. Aktiv antennadapter med ihopsatt Fakra kontakter.


Köp SMA-kontakter online på kjell. Bil siren med mic - olika sirenljud. Tipsa en vän kr Tillfälligt slut.

Välkommen till PriceRunner! Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Köp MMCX hane till SMA hona - MCX-kontakter online på kjell. Hitta och köp antennadapter hos Kelkoo. För att säkerställa att ni får rätt adaptrar till eran bil rekommenderar vi att ni går in på tillverkarens hemsida och väljer eran bil i listan för att få fram passande tillbehör. Observera att ni kan behöva ta reda på ytterligare uppgifter som t. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev lämnar du automatiskt samtycke till att vi skickar löpande information till dig.


Det kan vara allt från nyheter inom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg