måndag 19 oktober 2015

Lössnus utan ugn

Vi har ugnar till röda priser och erbjuder fri frakt i hela landet! Billiga mikrovågsugnar. Massor av badrumsprodukter. Med den här hinken får du samma lyckade resultat, men du slipper hela proceduren med ugnsbakningen.


Lössnus utan ugn

Snuset ger ca dosor när det blandats med vatten och ditt eget val av snuskrydda! Lössnus ‐ Express utan ugn. För dig som vill göra eget lössnus men inte vill baka i ugn , snabbt och enkelt bara att tillsätta vatten. Att göra sitt eget lössnus är billigt och enkelt. I lössnus -satserna kommer tobaken i en torr form, där det är meningen att du skall återfukta och baka i ugnen.


Vi på Nettotobak har både snussatser som förbereds i ugn och dom lite enklare satser där du bara behöver tillsätta vatten. Tyvärr fungerade denna inte alls för mig då jag gav bort den utan att pröva en prilla ens. Lite bergamott i som definitivt fungerar bättre i lössnus än i portion. Inget fel alls på denna. Prillan – Snussats Norrland – 3x1kg.


Lössnus utan ugn

Inga ingredienser ingår, beställs under tillbehör. Köp Swedsnus Express lössnus sats online så får du motsvarande dosor färskt billigt snus av högsta kvalitet. Sätt på locken så att de sluter tätt och placera dem på ett galler i mitten av ugnen. Använd gärna en stektermometer under hela proceduren så att du enkelt kan hålla lite koll på temperaturen. Lös upp Påse (1g natriumkarbonat, hushållssoda) med dl varmt vatten.


Svar: Det stämmer att det går snabbare. Däremot har jag misslyckats i ugn genom att snuset blev något bränt (det blev inte så gott). Termostater på ugnar är inte så exakta och det kräver ett konstant passande, termometrar och lite tur.


SnusX Lös Snussats 500G är en enkel snussats som inte behöver bakas. Ger 750g färdigt lössnus = dosor. Det enda du behöver tillsätta är vatten 2ml och kylförvara i hinken under tre dygn.


Utan ugn , ingen lukt och inget kladd. Du får samma lyckade resultat men du slipper hela proceduren med ugnsbakningen. Fukthalten upplevs annorlunda i ett tryckkokarsnus. Gör ditt eget lössnus utan att behöva baka det i ugn med Snus X Lös!


Lössnus utan ugn

En kontroll av pH-halten som ska ligga på och där blev det mitt i prick igen. Färdigt och väntar bara på att dukas få fram. Den smälter i munnen, och sylten piggar upp smaklökarna. Tårta, småkakor, paj och mjuka kakor.


Baka utan ugn – går det ens? Det finns inga gränser för vilka godsaker som går att laga till utan att ens behöva sätta på ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg