tisdag 27 oktober 2015

Försonas med din barndom

Här får du både ökad förståelse för dina egna känslor och beteenden och konkreta verktyg att arbeta vidare med. Vi kan inte ändra på det som varit men genom att titta på vår barndom med vuxna ögon kan vi acceptera och försonas med den. Den här boken riktar sig till dig som vill komma vidare i din relation till dina föräldrar, lämna barndomens oförrätter i det förflutna och få kraft över till det liv du vill leva idag. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Välkommen till Barnboksbloggen.

Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer. Boken riktar sig till den som vill komma vidare i sitt förhållande till sina föräldrar och på så sätt få kraft över till det liv som man vill leva.


Måste man försonas med sina föräldrar? En kväll om skillnaden mellan försoning och förlåtelse. Om att hitta strategier för viktiga men ibland besvärliga relationer.


Kanske pratar de om sin barndom , eller vill de helst glömma?

Några ältar hela livet, andra försöker. Får du alltid dåligt samvete av att prata med din mamma? Känner du dig som en trulig tonåring på släktträffen? Eller tror du att du hade fått en lycklig barndom bara du hade ansträngt dig mer?


Många vuxna människor har en komplicerad relation till sina föräldrar. Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om att försonas med din barndom. Först tittar man närmare på behovet av att försonas och vad det skulle innebära.


Vilka förutsättningar har jag för att få till en försoning? Till sist sker själva försoningen. E-postadressen publiceras inte. Read reviews from world’s largest community for readers. Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Säter för att reservera denna titel.


Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. Svårförklarat inför de egna barnen, men ändå möjligt att leva med.

Förlåtelse och att tala ut kan räcka långt, men räcker inte alltid hela vägen. Terapi är en annan väg, samtal med någon eller några förtrogna ytterligare en. Inte för att det man stred för var fel utan för att den inte går att vinna.


Striden går inte att vinna eftersom den aldrig egentligen handlade om vem man var som barn. Att försonas med sin barndom. En föreläsning om hur vi kan hitta strategier för att göra det som ordet ” försona ” betyder – att lägga ner striden.


Inbunden Format: 1x 1mm. I kvällens Karlavagnen pratar vi om att försonas med sin barndom. Ulrika Hjalmarson Neideman är vetenskapsjournalist specialiserad på hälsa och psykologi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg