torsdag 15 oktober 2015

Friends arena sektioner

Friends Arena - Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor! Hitta evenemang och köp biljetter till de stora ögonblicken. Med fri sikt från alla platser, närheten till arenagolvet och den senaste kommunikationstekniken får du möjlighet att uppleva de stora ögonblicken. Här hittar du information för att kunna planera ditt besök på bästa sätt. Om du har frågor eller problem på arenan hjälper vi dig gärna direkt på plats – sök upp en av våra publikvärdar eller vår gästservice om du behöver hjälp.


Friends arena sektioner

Sök evenemang och spelscheman. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dictum, urna eu faucibus mollis, arcu nulla dignissim mi, eu. Har faktiskt inte varit på Friends på år så tänkte höra med er om tips på platser till derbyt om en vecka.


Ska ta med mig min fru så vi tänkte oss sittplats. Har dock inte bestämt östra eller västra. Var är det bäst tryck så man är med i vissa sånger etc? Välkommen till Quality Hotel Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Vi är kontantfria för en enklare och säkrare vistelse för dig.


Friends arena sektioner

Reviews I have been many concerts around the Europe and. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats. För matkoncept och menyer står den flerfaldigt prisade kocken och hovtraktören Stefano Catenacci. TeleArena har ett antal tillgänglighetsplatser för dig som har extra behov av tillgänglighet in och ut ur arenan samt för att kunna uppleva evenemanget på plats.


En medföljande ledsagare anvisas även till dessa platser. Hiss finns till samtliga plan för enkel tillgång till platserna. Välj dina egna platser Låt oss välja. Detta är en onumrerad sektion.


Friends arena sektioner

Biljetter köpta till denna sektion gäller inte för en fast plats. The stadium lies in a predominantly residential neighbourhoo just north of the old Råsunda Fotbollstadion. Något man inte är helt nöjda över som arrangör och väljer nu att stänga igen hela sektionen och hänvisar folk till andra sektioner på arenan. Allmänna Idrottsklubben består av sammanlagt elva olika sektioner och några av dem har egna hemsidor, medan några andra ligger på aik.


En av världens mest moderna arenor. Den är även hemmarena för AIK fotboll. Läs senaste nytt om Friends. Lite längre från arenan ligger busshållplatsen Solna station, därifrån tar det ungefär minuter att gå. TeleArena är en idrotts- och evenemangsarena belägen i Johanneshov i södra Stockholm.


Arenan har skjutbart tak och ska kunna nyttjas för olika typer av evenemang året runt, till exempel allsvensk fotboll, konserter, häst-, motor- och issport. Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor : Bravida Arena , Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Träningshallen och Valhalla Sporthallar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg