fredag 2 oktober 2015

Grattis på födelsedagen citat

Vi på NordicWishes satt själv och klurade på vad vi kunde skriva som hälsning till vår kollega tillsammans med vår present. De kan också bara läsas och användas som inspiration. Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa.


Gör det här året det bästa någonsin. Njut av det, och grattis på födelsedagen ! Lycka till i fortsättningen gratulerar vi på födelsedagen !

Må idag och alla dina dagar vara. Vi har delat många fina minnen, hoppas vi får dela, lika många till. Jag tvivlar aldrig på dig, jag vet att du klarar allt. Citat till födelsedagskort. Må du aldrig förlora ditt barnasinne.


Hoppas att din födelsedag fylls av vänner, blommor, minnen och Happy hours. Ha en helt underbar dag och ett ännu bättre år. Ordspråk om Födelsedag och citat om Födelsedag - Sveriges största samling ordspråk och citat !

Vi vill säga att du bär dina år utan besvär men du har förstås en regel skönhetsfilter på din spegel. Idag fyller du år med rynkor i facet och gropiga lår benen får du motionera rynkorna kan man operera. När du har frågat mig om hemligheten bakom min framgång.


Svaret är uppenbart – jag tog exempel av dig, kära syster. Kära syster, oroa dig inte att du blir äldre, du är som ett bra vin, med åldern blir bara sötare! Du är vacker inifrån och ut, grattis på födelsedagen ! STORT GRATTIS på födelsedagen Ingemar Stenmark – det firar vi med av hans bästa.


Grattis På Födelsedagen ! Trots det har ”Stenis” levererat en hel del klassiska citat genom åren. Mognad har mer att göra med vad slags erfarenheter du haft och vad du lärt av dem och mindre med hur många födelsedagar du har firat. Födelsedagar för med sig en underbar chans att glömma alla bekymmer och bara njuta. Hemligheten till att hålla sig ung är att leva ärligt, äta långsamt och ljuga om din ålder.


Allmän födelsedagshälsning, hittas vanligtvis på födelsedagskort. Till att livet ditt berikats med ännu mera tid och glädjen att få se allt det nya som tar vid. För i dag är bara början på den framtid som du har.


Så lev som du helst önskar i varje steg du tar. Att älska dig är min största glädje, du gör det hela så enkelt!

Denna pin hittades av Mary Martin Blaine. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Hans syn på livet ger dig en tankeställare och ger utrymme för reflektion. Saker och ting är inte alltid så komplicerade som vi får de att verka, och Nalle Puhs citat bekräftar det påståendet. Läs hans citat och känn kärleken och inspirationen flöda.


Läs top citat av Nalle Puh här: Andra gillade även våra Upplyftande citat. Till sidans topp↑ Säg det med en sång. Från skolkamraterna Eva och Gun. Mel: Povel Ramel: ”Jag diggar dej” Åtta år tror jag visst att vi va, min syster Eva, Du och ja, när vi blev skolkamrater, en da. Inriktning: dikt födelsedag , dikt på födelsedagen , dikt till födelsedag , Födelsedag , födelsedag dikt, födelsedagsdikt, grattis på års dagen, grattis på födelsedagen.


Victoria är en av Sveriges populäraste personer. Hon kommer att bli en bra drottning. Här brinner det också på många håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg