måndag 19 oktober 2015

Ms isabella hytter

Handla till förmånliga havspriser. Spara upp till på Hytter. Missa inte chansen, boka nu!


Ombord väntar prisvärd shopping, spännande underhållning, trivsamma hytter och utmärkta restauranger. Isabelle tar dig på en 40-timmars kryssning till Riga.

Suite dreams - hytter för lyxiga dagar ombord. Boka en hytt som passar just din resa. Familjehytt, ensamhytt eller en lyxigare hyttvariant. Uppgradera din hytt och få ut max av din kryssningsupplevelse. En Muminhytt där hela familjen trivs?


När vi anlände till hamnen i Riga fick vi rulla på direkt vilket var ett stort plus. Vår deluxe- hytt hade sina skavda hörn och sängen gav oss ryggvärk så det hette duga. På plussidan kan nämnas att hytten var rymlig, i övrigt bekväm och bjöd på både en generös fruktkorg samt välfylld minibar.

Deluxe- hytten ur annan vinkel. På Amorella reser familjens minsta bekvämt och ombord finns det babysängar för barn under år (upp till kg). Minibar med förfriskningar ingår. DeLuxe- hytterna ligger på däck och har plats för vuxna och 1-barn.


Hyttstädning på Amorella påbörjas kl 17. Stockholm och mot Åbo kl 06. Alla fartyg (undantag MS Lofoten) har minst en hytt anpassad för passagerare med funktionsnedsättning.


Alla hytter , förutom Budgethytterna, har dusch, toalett, radio och telefon. Kontakta våra säljare för mer information. På flera av fartygen finns hytter med plats för tre eller fyra personer och på vissa fartyg finns även intilliggande hytter med dörr emellan sig. Bekvämt när familjen ska ut och resa. Tyvärr var hytterna slut och det fanns bara c hytter kvar.


Eftersom vi inte hade ngt val och så bokade vi den hytt som fanns. När vi klev på båten i onsdags tyckte vi att båten var sliten men det är ingen av oss som är jätte kräsen så vi struntade i det. Varvsuppehåll i Nådendal. MS Finnmarken är vackert inredd i den art deco-stil som var modernt när det ursprungliga fartyget byggdes.


Art Deco kännetecknas av djupa färger, djärva geometriska former och överdådig utsmyckning.

Dessa hytter ligger högt, lugnt och har härlig havsutsikt. Faciliteter: Badrum med dusch och WC. LCD-TV, garderob, sminkbor hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp.


Praktiskt: Hytterna är 1m² och utsides belägna på däck och 8. Rymmer upp till två personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg