onsdag 7 oktober 2015

Syrianer kvinnosyn

Syrianer kvinnosyn

Tunisier =inget skägg (bara kvinnor har ) ,dålig kvinnosyn och andedräkt. Turkar=skägg (båda) innehar getter och dålig kvinnosyn. Somalier =smalt ansikte och dålig kvinnosyn.


Syrianer kvinnosyn

Syrianer = inget skägg. Att träffa en syriansk man? Undviker ni utlänningar? Erfarenheter att vara tillsammans med män från. Vidrig kvinnosyn - familjeliv.


Amincissez: Du som kan så mycket borde då veta att det inte finns några muslimska syrianer , såvida de inte konverterat till islam! Lillaego6: Min fästman är syrian och han är den bästa mannen i världen. Han har varken annorlunda kvinnosyn och mer gentleman än honom får man leta efter.


Han är för bra för att va sann. Det startade med att jag ifrågasatte deras kvinnosyn med en retweet. Jag fick in och läste under hashtagen och upptäckte väldigt obehagliga skriverier om hur man ser på kvinnan, kvinnans roll och att kvinnor numer är slösaktiga.


Hur man än granskar domen så framträder bakom juristsvenskan bilden av några ganska otrevliga unga män. Deras kvinnosyn är skrämmande och kan bara delvis förstås av deras syrianska bakgrund. Ifall Hebreiskan och armeniska är varianter på originalet så visar det bara på hur mycket dessa två etniciteter utvecklats och syrianer stannat kvar i babianstadiet. Till afghaner i Sverige räknas personer som är folkbokförda i Sverige och som har sitt ursprung i Afghanistan. Majoriteten av kurderna som bor i Sverige är bosatta i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Västerås och andra storstäder.


Jag undrar om det är vanligt att tjejer undviker utländska killar för jag har en tjejkompis som gör det, alltså hon. Jag träffade en man som är syrian förra året i några månader. Han berättade att hans familj och speciellt. Visar endast inlägg av Marina Elena - Visa alla.


Regeringens nya lagförslag ger dem rätt att stanna i Sverige, trots att de. Jag hade inget problem med deras kvinnosyn , men det berodde nog på mitt tuffa sätt. Tjejer får den respekt de förtjänar. Förklaringen till de kriminella nätverken som leds av syrianer består i antalet personer i Södertälje, säger Amanda. Kan islams kvinnosyn förändras?


Syrianer kvinnosyn

Anne Sofie Roald är en känd debattör när det gäller kvinnas ställning i islams lag. Hennes bok Women in islam. The western experience har dock nästan bragt mig till förtvivlan. På framsidan ser man två cyklande flickor i islamistiskt huckle och långbyxor.


En bild av frihet och framtidshopp. I islam finns utöver denna veckovis högtidsdagen djumah (fredag) två årsvisa högtider - eid ul-adha och eid ul-fitr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg