fredag 28 augusti 2015

Bonde söker fru jennifer

Hon valde till slut uppvaktaren Charlie Guldvinge, 2 som hon åkte på kärlekssemester till Malta med. Men kort efter att paret kom hem tog relationen slut. Hästbonden har hittat en 40-år gammal man från södra Sverige säger en uppgiftslämnare till Hänt Extra. Jag får väl erkänna att det finns en person som jag har det väldigt kul med och som gör mig lite galen, säger Jennifer Erlandsson till Hänt Extra. En upplevelse som kan vara ganska tuff i sig men för Jennifer var det svårt redan innan.


I kvällens avsnitt berättar hon om hur kärleken tidigare varit väldigt smärtsam.

Hon träffade Charlie Guldvinge, men relationen tog slut efter att inspelningen avslutats. För Hänt berättar Jennifer att hon inte gett upp på kärleken. Men för Jennifer Erlandsson var det svårt att välja vem som skulle få nobben – och efter inspelningen drog hon tillbaka en inbjudan. Bonde - Jennifer ångrade inbjudan. Men deltagaren Jennifer Erlandsson tyckte inte TVförstorade upp händelsen.


Det var ingen liten grej och det var mycket som snurrade i våra huvuden, säger hon. Det stod dock tidigt klart att Charlie Guldvinge från Östersund var en av favoriterna för hästbonden. Dessutom får vi reda på snaskiga detaljer om nattliga besök på gårdarna och så diskuterar bönderna vad som faktiskt räknas som en riktig bonde.

Då ska du självklart söka ! Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Det är fruktansvärt tråkigt att vara singel, säger hon. Jag var inslagsproducent och bodde hemma hos en av bönderna under inspelningen för att dokumentera och intervjua deltagarna. Kärleken går dit den vill, säger Jennifer till TT.


I programmet beskriver de sin brinnande kärlek men tyvärr gjorde paret slut tidigare i år. Något som Erica gick ut med på sin Instagram. Ni må tro att jag nu är nervös, pirrig och sååååå sugen på riktig, äkta, kärlek som får blodet att bubbla av kolsyra!


Jag är trött på att ha fredagsdejt med min häst. Det är dags att träffa rätt man Jennifer Erlandsson, år, hästbonde från Slöinge. Linda Lindorff är gammal i gården och har ett stort inflytande på produktionen.


Sedan hon var med i “Let´s Dance” i fjol har hon blivit dansfrälst. Fyra singelbönder hoppas hitta kärleken i årets säsong – läs om dem här! Dessutom avslöjar vi vilka tre bönder som deltar i webb-serien Kärlek åt alla.


Nöjet tog reda på hur det gick efter programmet för de populära tv. Drama och starka känslor utlovas.

Efter tio år borde hon ha sett allt. Susanna Karlsson är både tittarnas och killarnas favorit. Därför hånglar hon med flera samtidigt som hon planerar sin vigsel.


Det här är så kul och otroligt inspirerande så klart för både bönder och mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg