måndag 24 augusti 2015

Obut bouleklot

Obut bouleklot

Boules de pétanque Obut , boutique officielle de la marque du 1er en pétanque JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. Kvalitet är det magiska ordet hos Obut och allas gemensamma angelägenhet: Produktkvaliteten, som är resultatet av en avancerad teknologi, rigorösa och ständigt upprepade kontroller, engagemang från allas sida och en funktionell anpassning. Bouleklot OBUT Match OBUT - Precisionssporter Bågskytte, Boule och Dart - Avsedda för tävlingsspel. Sportartiklar, Sportkläder, Sportskor.


Obut bouleklot

Obut bouleklot och bouletillbehör produceras i Frankrike. OBUT ATX är tillverkat i elastiskt och rostfritt stål. Ytan är trots detta hård. Vi säljer bouleklot och bouletillbehör för sporten och umgängesformen boule. BRUKA produkter har ett brett utbud av bouleklot och bouletillbehör från Obut , La Franc, La Boule Bleue, KTK, Unibloc, La Boule Noire och MS Petanque.


Vi är angelägna om att Du använder de bouleklot och bouletillbehör som passar just dig bäst. Ett mellanhårt klot med ett mjukts klot egenskaper. Omtyckt av många skyttar, de flesta upplever att klotet har en hög carreaufaktor. Finns endast utan räffling. OBUT RCC “ Obut RCC är tillverkat av ett helt nytt kolstål.


Detta är ett stål specialtillverkat för just bouleklot. Den har anti-studs och slits väldigt långsamt. Tekniska egenskaper Spana in vår klotguide här.


Obut är världens största tillverkare av bouleklot och bouletillbehör. Tre bouleklot ingår i priset. Bouleklot skall förvaras torrt och oljas in efter behov, speciellt gäller detta bouleklot som inte är rostfria eller har en yta av krom. När Du gjort beställningen ringer vi dig för att bestämma storlek och vikt på kloten. Vi vill också ge en uppskattning om leveranstiden.


Obut bouleklot

Klot 3-pack OBUT Match OBUT - Precisionssporter Precisionssporter - För att spela boule på fritiden och att tävla i boule. Kloten är godkända av FIPJP. Vi har ett brett urval av bouleklot från Obut och La-Franc och vi är väldigt måna om att du hittar ett klot som passar just din spelstil och din plånbok. Vi har valt att kategorisera boulekloten nedan för att göra det enkelt för dig att hitta rätt klot.


Alla OBUT -klot levereras hem till dig på ca 2-veckor förutom väldigt udda sorter. Vi har klot för bouleintresserade i alla åldrar. Allt för boule hittar du i Boulebarstore.


Alla bouleklot har sin personlighet. Kommer ni ihåg när Harry Potter var tvungen att hitta en stav som passade just hans personlighet? Detsamma gäller för bouleklot. Välj därför noggrant ut vilka klot du vill spela med.


Tur är väl då att Boulebar är inte bara är en boulerestaurang och bar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg