fredag 7 augusti 2015

Stiligt värre

Frågan kommer från en stilig herre i vit smokingjacka som jag känner igen från gymmet tidigare. Cheval Blancs nya vineri är en stilig arkitektritad skapelse med svepande linjer. Platsen valdes med omsorg: en liten gräsplätt omgiven av sittvänliga stenar och en stilig utsikt över Stockholms södra förorter.


Synonymer till stilig - Synonymer. Näst roligast är en ung och mycket stilig basketspelare som med en i det närmaste övermänsklig avspändhet delar med sig av hur hans egen prestationsångest spolierade chanserna till att förverkliga en dröAtt ha. Mockastövlar med avvikande färg på den smala stilettklacken och fuskpälsfluff som dekoration – kan det bli stiligare?

Foto All-About-Fashion. Nya Folkbåten Elinore har något så märkvärdigt som en egen kaffeservis. Nyklippta och vattenkammade grabbar i skjorta och marinblå brallor från HM på väg till Öregrund. Att störtloppsåkarna är de brantaste i pisten råder det ingen tvekan om och dessutom ratar de baggykläder, det är detta som gäller för brantåkare.


Jag har hört talas om sådant när det gäller stora, flotta yachter av den typ som är medlemmar i MYS eller SYS. Köp online KLOCKA - ett quartzur som fungerar och är stiligt värre ! Ja, för det är så vi kallas. Stiligt värre i Finland En Katta och en Kat.

Så är jag hemma igen efter en mycket rolig och givande vecka i Finland. Jag kan inte tänka mig något värre än att blogga om pengar, låta hela världen se ens utgifter, inkomster och hur slarvig man är. Min inställning till ekonomi är den likt Carrie Bradshaw i Sex and the City, hon vill ha sina pengar där hon ser dem, hängandes i garderoben. Jag är likadan, fast med snittblommor och loppissaker. Jag har varit lite bekymrad över att ha så stora träd tätt bredvid varandra och nära huset.


Nu behöver vi inte fundera över det. Träden har ramlat just åt det hållet som var bäst, så när som på tre träd. Det kunde blivit så mycket värre om vinden legat på från ett annat håll. Shetlandsbaggar före klippning. Skarpt och stiligt navigerar regissören Anna-Mari Karvonen genom Roland Schimmelpfennigs geniala pjäs.


Det är fråga om ett kammardrama eller en salongskomedi som gång på gång slås sönder. Två par möts för att avnjuta en middag tillsammans, ett kärt återseende efter sex år. Båda har förverkligat sig själva enligt normen. Här handlar det snarare om stil än om fashion. I centrum står kvalitet och passform oavsett om det gäller kostymer eller accessoarer i finaste material.


S10e må vara den billigaste av Samsungs nya Galaxy-mobiler, men den är fortfarande en exklusiv mobil och bör skyddas därefter. Det här marmorskalet finns i såväl vitt som svart utförande och ger din nya lur en lyxig look, dessutom för under hundralappen! Ane Tveit har det också stiligt värre.

Ser ni fötterna på den som just hoppade? Som 30-årspresent fick jag ett tandemhopp. Det var inte dumt, tack alla vänner! Den nordligaste delen av Europas fastlan sett från Hurtigruten. Husöy, med fiskeodlingar i havet.


Svalt och samtidigt fyllt med hallon, körsbär, läskande röda plommon, vilda örter och mineralmättande. DIY: Gör din egen House Doctor Christmas car! Du har inga notifikationer. Idag kom äntligen min kompis Linda ner till Skövde! Vi sågs på salongen på fm och förutom allt babbel och lunchmys så färgade jag och klippte henne.


Lite oklart vilken station den tillhörde. Tack till Lars Eriksson för bilden. Inte så gammalt men sällan förekommande. Första gången jag har sett det och är glad att det nu finns i min vitrin.


Får du rum med stolarna nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg