tisdag 4 augusti 2015

Kvinna synonym

Hon gjorde anspråk på att vara intellektuell och var som enda kvinna medlem i gruppen Algonquin Round Table. En kvinna i vuxen ålder blev under onsdagsförmiddagen påkörd av en spårvagn i höjd med Annedalskyrkan i Göteborg. En kvinna knivskars natten till söndagen i sin lägenhet i Gamla stan av en man hon träffat strax innan.


Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.

Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. En ung man omkom och en ung kvinna fick livshotande skador i en svår trafikolycka på riksväg norr om Kil i Värmland. När en ung kvinna kommer upp på förlaget för att höra om hennes roman accepterats är det klippt och när en lika ung dramatiker, en knarkande hypokondriker söker läkarhjälp, då blir det ett drama mellan fyra.


Att en medelålders kvinna drömmer om kärlek och - som hon själv säger - beter sig som en åsna är inget att stoltsera med. Att komma som medelålders kvinna till krigets män var inte helt lätt. Ett barn, en medelålders kvinna och en äldre kvinna som på kort tid förlorat allt för mycket. En stark kvinna som stod för sin sak och ifrågasatte det hon tyckte var fel.


Bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna brukar det heta.

Från början hade Marie en bild av Sophie som en väldigt stark kvinna som stod på egna ben efter att som 26-åring förlorat man och barn i tbc. Klicka på länken för att se betydelser av krigisk kvinna på synonymer. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till krigisk kvinna. Mer information om kvinna. Vi har totalt åtta synonymer till kvinna , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord).


Det finns en engelsk översättning inlagd för kvinna , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Kvinna synonym , annat ord för kvinna , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av kvinna kvinnan kvinnor kvinnorna (substantiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Synonymer till kvinna eller kvinna synonym plus andra ord och dess synonymer. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. WEBB MEDIA I BOLLNÄS AB ORG. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord.


Vad är en synonym och ett motsatsord? En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Annons: Definition vuxen person av honkön Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag.

Nedan hittar du rätt svar och synonym på bortkommen kvinna Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Kvinnor synonym , annat ord för kvinnor , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av kvinnor. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.


Men som exempel är kvinns synonymt med kvinnor , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til kvinna. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Spåkvinna synonym , annat ord för spåkvinna, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av spåkvinna. Kvinnan har förmåga att föda barn efter puberteten.


Kvinnor kan genomgå graviditet och föda barn även ett antal år efter menopaus om ett ägg inplanteras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg