måndag 31 augusti 2015

Bra aprilskämt till pojkvän

Sköterskan ringde mig på snabbtelefonen in i klassrummet så att eleverna hörde det. Sen sa jag till dem att hon sagt att det gick fotvårtor på skolan och att hon måste inspektera allas fötter så om alla kunde ta av sig strumporna vore det bra. Bad min kompis ringa upp honom och säga att jag brutit handleden och låg på sjukhus med en sån där man andas i. Så han blev jätteledsen och ringde min pappa och sa det. Alla blev jätteoroliga och pappa hade börjat köra till sjukhuset.


I början av artikeln var det inte helt tydligt att det var ett aprilskämt , om man nu inte – förmodligen med rätta – starkt hade avfärdat smakkombinationen som fullständigt orimlig, men meningen ”en blandning av saliv, tvåtaktsolja och lössnus sprejas över bladen för att förhöja tobakssmaken i själva potatisen” gjorde ändå.

För elfte året samlar Nischad Utbildnings aprilskämtsaficionado och sociala medier-analytiker Rickard Eriksson mediernas och webbens aprilskämt. Men sen började folk hitta på och luras andra dagar med. Och snart visste ingen vad som var sant eller falskt. Vän ställdes mot vän på grund av rena lögner. Till slut insåg vi att det inte var okej att luras längre, och den Första April har sedan dess varit dagen då vi påminner varandra om vikten av att tala sanning.


En bra julklapp till pojkvän ska ha många ingredienser. Kärlek, omtanke, exklusivitet är några av faktorna för en ypperlig julklapp till din man. Mitt bästa aprilskämt är att skicka sms till en vän och säga att någon Björn har ringt till mig men hamnat fel och egentligen söker vännen.


Så skickar jag med numret till Ölandsdjurpark så får de kolla upp numret själva, antingen genom någon nummerupplysning eller i bästa fall ringa dit.

Han ringer upp mig efter c:a minuter och säger: hej älskling, mår du bra ? Har ni några roliga aprilskämt att dela med er av? Ett år såg min nuvarande man och hans bror en annons om att systembolaget reade ut öl av olika sorter. De frågade mig om jag kunde skjutsa dem dit och jag tänke lite skeptiskt om det. Jag säger då April April!


Nylonstrumpa över teven, Öland på drift , förbjudna skor i tunnelbanan, odling i microvågsugnen och flygande spårvagnar. Att luras med aprilskämt på april är en tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Här listar vi klassiska aprilskämt som fått folk att dra på smilbanden eller reagera med förskräckelse. Aprilskämt hör ju till på första april. Vissa älskar det, andra inte.


Men visst är det lite småkul att luras? Har du svårt att komma på ett bra skämt har vi tips. Här är några av de mest briljanta aprilskämten någonsin. Present till pojkvän årsdag.


Vad är en bra present till pojkvän på årsdagen då man blev tillsammans? Personligen så tycker jag årsdagarna kan firas med t. Men ibland kan det ju förstås vara kul om man hittar en present som är så där lite extra. Vi har samlat de bästa tipsen på julklappar till din pojkvän , och det enda du behöver göra är att hitta en julklapp som passar ur ett mycket noga utvalt utbud.

Du känner din pojkvän bäst , och du vet vad han tycker om. Vi vill helt enkelt göra uppgiften att hitta en present till din pojkvän lättare för dig. Man vill ju inte att det ska vara elakt, men ändå roligt.


Då kan den här sidan med julklappstips till pojkvän vara till hjälp! Du kan få din julklapp (eller julklappar) skickad till dig själv eller direkt till din pojkvän. Det misstaget gör jag aldrig om igen! I denna artikeln kommer jag berätta för dig hur du vet att killen du dejtar är rätt kille för dig.


Känner du igen hans beteende i dessa punkter har du hittat en bra pojkvän som du bör hålla hårt i. Min pojkvän och hans kompis lurade dock min pojkväns kusin (som bor i Norge) att min pojkvän idag råkat ut för en trafikolycka och att han ligger på sjukhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg