tisdag 11 augusti 2015

Annonser på nätet

Din annons syns för tusentals besökare, och potentiella köpare, varje dag hos oss och våra partners. Lägg in dina annonser gratis, snabbt och enkelt. Att annonsera på nätet kan vara en effektiv metod att marknadsföra ditt företag och dina produkter. Det är lätt att älska de små liven och ge de, lite för mycket julmat.


Ajabaja tänk på att mycket av maten innehåller ämnen som inte alls är bra för ditt djur. Dessutom är julmaten på tok för salt.

Bjud gärna din katt på en räka ellen en annan godsak men gör det med måtta. Got2Get är en köp och sälj-sida för vintage, retro och secondhand. Utbudet består av vintagekläder, inredning, accessoarer och antikviteter. För att hålla en hög kvalitet på de utannonserade varorna har Got2get rätt att neka annonser som inte passar in. Som privatperson kan du lägga in en annons gratis.


Får du inte din vara såld? Prova att ändra annonsen för att få fler svar. Prova tex att sätta ett lägre pris eller byta rubrik.

Lycka till med försäljningen! Tänk på att: Du vet inte vem som svarar på din annons. Skriv inte ut personnummer eller telefonnummer i din kontaktannons.


Låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser. Då kommer det upp annonser istället för en lista med namn. Om du vill utforska vår nya sökfunktion så finns det en sökhjälp inne på sidan. Fyndtorget erbjuder gratis annonsering för både privatpersoner och företag.


Hundratusentals besökare per månad ser din annons - så annonsera gratis hos oss idag! Din annons kommer att finnas på hemsidan upp till månader men du kan givetvis ta bort annonsen när du sålt din produkt. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Annonsbokning på nätet.


Läs mer i vår cookiepolicy. På den här webbplatsen kommer du att kunna läsa dödsannonser från hela Sverige, i geografisk ordning, det vill säga - dödsannonserna från nordligaste Sverige kommer först. Anledningen till att vi har gjort så, är att vi tror att de flesta människor vill ha dödsannonserna indelade på det sättet, eftersom de allra flesta döda begravs på den ort där de bor.


Du surfar runt på nätet. Med varje klick blir du påmind. Du gör en sökning på glasögon och kort därpå dyker det upp annonser för bågar överallt.

De är riktade till dig, men ibland förstår du inte ens hur. Kläder i god kvalitet och design som passar! Välkända tillverkare såsom Didriksons, LauRie, Skovhuus, Micha och många fler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg