torsdag 6 augusti 2015

Rap texter om livet

Söker svenska rap låtar med djup text , finns det några? Gärna att dom är bra också. Börja gilla rap skarpt igen efter att ha hört flera polska låtar med texter som berör mig verkligen, kan bero på att de som skriver dem i polen fick samma uppfostran som mig, vet inte.


Citat om meningen med livet. Då har du kommit till rätt ställe.

Vi har samlat flera fina dikter om livet. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om livet – Dikt av 9. Allt är inte sockersött.


Du kan använda dem som du vill, men se väl på dem och föreställ dig inte att du inte håller med många av dem. Många av oss flyger genom livet utan att titta tillbaka, utan att njuta eller bearbeta det som vi upplever. Okej, saknar en sån här raptext topic!

Men skapade bara denna för att skriva texter om andra saker än att dissa folk! SO NO RHYMES ABOUT OTHER MEMBERS! Hoppas nu ingen mod låser denna för att detta är ju ingen Rap Box där man battlar mot andra utan här ska man skriva oberoende texter om andra sak. Fragbite är sveriges största sida om esport. Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dotaoch Overwatch.


Till musiken i vår skola så skulle man komma på någon liten rap text som itne är så lång, och jag som inte är så bra på det behöver hjälp. Alla tårar kommer, sedan kommer mörkret, alla hjärnspöken kommer och säger att det jag gör är värdelöst. Och ändå inte, för om igen så står jag här, jag har kommit över många motgångar. Jag vet att jag kan klara detta, jag vet att om jag bara vill så kommer jag klara det. Det måste gå bra, det måste bara det.


Decennieindelningar blir stereotyper om man inte blåser liv i dem ibland med nya frågor. Det är just vad Tenngart gör. Det litterära 50-talet är i det allmänna medvetandet knappast förknippat med revolt, solidaritet eller radikala livsexperiment. En kille i klassen utmanade mig på en såkallad rap battle lr vafan man ska säga.


Vi är la båda helt värdelösa så de blir ju inget man kommer sitta och dunka.

Idag, den augusti, är det Världsvänskapsdagen! En dag då vi får chansen att känna tacksamhet över alla våra fina vänner som alltid ställer upp för oss i vått och torrt. Sprid glädje genom att dela den här listan med dina bästa vänner! Vet inte om det passar till din arbetsplats, men den här texten hade jag på mitt skåp när jag jobbade i skolan! När de leker ekar livets egen låt i deras lekar.


Gäll och yster eller dystert dov ljuder den så länge den får lov. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv ! Behöver du förslag för födelsedagsrim och födelsedags dikter? Den bästa tiden vi har är nuet, för vi har endast en väg framåt och ingen aning om vår destination. Det enda sättet att bli av med lockelse är att ge efter för den.


Målet är naturligtvis att samla så många låttexter som möjligt och för att kunna göra det behöver vi din hjälp. Mer information om det när det blir dags! Tips: Vill du spara pengar när du handlar film, musik och prylar så kan du kolla aktuella CDON rabattkoder hos Black-Friday. Rap finns också inom andra genrer som metal och eurodance.


Rap har sitt ursprung i hiphop-kulturen som ett av de fyra elementen tillsammans med DJ:ing, breakdance och graffiti. Texterna kan handla om allt från samhällsproblem, vardagsfilosofi och vardagspoesi till starkt politiska texter. Ett liv utan kärlek är som ett år utan sommar.


Swedish Proverb Hemligheten om hälsa för både sinnet och kroppen är inte att sörja för vad som har hänt, oroa sej för framtiden eller att förvänta sig problem, men att leva i nuet, vis och ärlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg