fredag 7 augusti 2015

Storytel gratis 30 dagar

Storytel gratis 30 dagar

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Stort utbud av Dagmar på Boozt. Fri frakt på beställningar över 4kr. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Prova fritt i dagar ! På väg på en semesterresa? Eller ordnar med hushållssysslorna? Jag spenderar semestern på Björkö med underbar natur och en ljudbok i lurarna Jag har verkligen fastnat för ljudböcker, det är så smidigt!


Lyssna gratis i dagar ! Just nu så lyssnar jag på “Mitt liv som gift”. Erbjudandet hittar du i Rabbles app! Lyfter vikter i gymmet? Ute på en lång promenad? Däremot kan du lyssna gratis i upp till dagar och sedan ta bort ditt kontokort utan att behöva betala något.


För att få tillgång till dina gratisdagar är det bara att klicka på länken ovan, skriva in bonuskoden och skapa ett konto. Jämför samtliga ljudbokstjänster och prova dem gratis i 14- dagar med exklusiva rabattkoder, bara på Allaljudbocker. Du som använder Gratisiskolan. Som ny användare får du dagar att prova tjänsten helt gratis.


Det är först efter dagar som du måste bestämma om du vill bli en betalande kund eller inte. Under gratisperioden får du tillgång till hela deras tjänst och kan lyssna på hur många ljudböcker du vill. När de dagarna är slut övergår gratisabonnemanget till ett vanligt abonnemang för 1kronor per månad.


Audible finns tillgängligt för alla svenskar och alla kan därför prova tjänsten gratis i dagar. Det är dock inte möjligt att lyssna på svenska titlar, men det finns ett oerhört stort utbud av engelska titlar. Storytel Family resp Storytel Family Plus. Som ny kund hos Audible kan du få dagar med tjänsten helt gratis. De första dagarna är dock gratis.


Med ett abonnemang får du tillgång till ett obegränsat antal ljudböcker och e-böcker för hela familjen. Det finns ingen bindningstid och du kan säga upp ditt abonnemang när som helst. Det innebär att du måste uppge betaluppgifter och kommer att debiteras efter att provperioden är över.


Storytel gratis 30 dagar

Efter dagar övergår testperioden automatiskt till en ordinarie prenumeration och du betalar då 1kr per månad för obegränsad lyssning. Under testperioden kan du själv avsluta ditt abonnemang på storytel. Kanske den allra bästa appen av alla streamingtjänster.


Testvinnare i PC för Alla. Det är en prenumerationstjänst men du har ingen bindningstid och du kan även prova på gratis i dagar. Det är enkelt att använda och tråkiga jobb som att vika tvätt, rensa ogräs eller måla blir roliga då man kan plöja en bok under tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg