tisdag 25 augusti 2015

Instagram följare syns inte

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Här är en enkel nybörjarguide, en lathund för både personer och företag. Hashtag, filter och följare ? Inte så krångligt som det låter!


Utan det kommer kräva planering, tid och energi av dig.

Men låt det inte bli ett stressigt prestationsmoment som gör att du förlorar glädjen till det du vill förmedla med ditt konto. När du identifierat var du vill befinna dig, se till att du håller dig i den nischen så förvirrar du inte dina följare. Undersök din målgrupp.


Det bästa med instagram är det finns så otroligt många användare i olika målgrupper att nå ut. De bilder som inte har något konkret syfte, utan mest är för trevlighetens skull, väcker inte lika stort engagemang. De sparade inläggen kan antingen delas upp i olika mappar som du själv skapar, eller läggas löst.


Du kan också zooma in på bilder och se hur många av dina följare som följer dig tillbaka och vilka som inte gör det. Du kan också göra en lista över konton du vill snoka på, så du slipper söka upp dem varje gång.

Innan idag följde jag tydligen personer och hade följare. Personer som du slutar följa meddelas inte om detta. Obs: Om ditt konto är inställt på att vara privat kan du ta bort personer från din lista med följare. Du kan också blockera personen. Denna person påstår att det finns en inställning som gjort att taggningarna inte kommer upp på hens instagram.


Så vitt jag vet finns bara en inställning där man kan göra ett val om en taggad bild ska synas eller inte innan den syns på ens sida? Till höger syns bilden som allt började med. Foto: Todd Wickersty och Julia V. Det blev startskottet på en ny tid. Instagram skulle fixa någon bugg.


För den som inte förstår vad det är så är det att ens offentliga konto beter sig som ett privat. Dina följare ser dig som vanligt i flöden, men dina bilder syns inte i de flöden som du taggar. Man blir helt osynlig förutom för sina följare.


Det kan ju vara svårt att upptäcka att man ens är bannad. Köper du följare kommer dina siffror att gå upp, men det är i övrigt helt meningslösa konton som inte tillför något. Vi kallar det Expressleverans.


Hände alla, men följarna försvann inte på riktigt, bara att det står fel siffra.

Vi ser till att användare från vårt stora nätverk kommer att gilla din uppladdning. Vi använder inga datorskapade användare eller så kallade bottar. Jag vet ju att det går att se fast man blockerar.


Men det jag undrar ör ifall det är bara jag som ser det eller om det är alla som ingen bilder ser. Det står inga bilder finns ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg