måndag 31 augusti 2015

Doka väggform

Doka erbjuder ett stort program med beprövade väggformar för alla situationer på ditt bygge, användningsområden och krav på betongytan. För varje byggprojekt och varje krav har du tillgång till formsystem och -komponenter. Doka -stämptorn är utformade för flexibilitet, bästa lönsamhet och maximal arbetssäkerhet och garanterar på så sätt en snabb och effektiv formning.


Klättersystem Doka erbjuder med ett modulsystem, baserat på flera decenniers erfarenhet från de mest skilda byggprojekt, den rätta klättertekniklösningen för arkitekturens hela spektrum. Thank you very much for your interest - Luckform Frami Xlife. A link with further information has been sent to the provided e-mail address.


You can now switch back to the QR code reader to request information on other topics. Hantering av stag sker från en sida. Dokaset väggform har förmonterade arbetskonsoler och stora stagavstånd. Det ensidigt manövrerbara Framax Xlife plus-staget är hjärtat i den nya väggformen Framax Xlive plus, som ger upp till en tredjedels tidsinbesparing vid till- och. Idag finns moderna IT- verktyg för automatisk formplanering med vars hjälp man från givna förutsättningar kan hitta lämpligt formsystem.


För utförligare information och rådgivning, ta kontakt med någon av de ledande formleverantörerna i Sverige: Doka , Harsco eller Peri. Det universella och lätta systemet för formsättning av väggar, pelare och valv. Doka är en av världens största leverantörer och tillverkare av formsystem för alla typer av platsgjutna betongkonstruktioner. Doka frami är en flexibel och lätthanterlig luckform för stora och små gjutningar.


Väggform , Doka Frami. Doka har kontor och logistikanläggningar på mer än 1platser fördelade i över länder. Doka -produkter skall endast användas enligt res-pektive Doka -användarinformation eller annan tek-nisk dokumentation som Doka utformat. Under alla byggfaser måste säkerställas att alla byggdelar och enheter är stabila!


Doka väggform

Doka Sverige och vi har huvudkontor och lager i Uddevalla, Bohuslän. De funktionstekniska anvisningarna, säkerhetsan-visningarna och lastuppgifterna ska beaktas noga och följas. The Doka Group supports its customers through all phases of construction and makes their work safe, fast and efficient: Advice, quality- and safety-tested formwork systems, professional services and worldwide presence combine to deliver benefits for the customer and a pathbreaking lead for Doka. Kostnadseffektiv formsättning med den innovativa formstagstekniken MX och samtidigt fina betongytor med strukturerad fog- och staghålsplacering.


Med effektiva stämpsystem för husbyggnad och anläggningsteknik, mycket anpassningsbara formvagnar för brobyggnad och ekonomiska tunnelformar erbjuder Doka den passande lösningen för alla krav. Doka väggform , Doka valvform, Doka klätterform, Doka formtillbehör, Doka stämptorn, Doka säkerhetssystem, Doka servicetjänster. Vi arbetar med hållbara lösningar och strävar efter att vara en branschledare inom innovation, kvalitet och säkerhet. Doka Norge AS Högsta produktkvalitet för lång användningstid Doka har mer än års kompetens inom tillverkning av kvalitativt högklassiga formsystem och ger dig därigenom ett smidigt formningsarbete utan kostbara stilleståndstider. Vi har produkter för alla typer av formar, bärande och stödjande för vägg, valv och anläggning, med näst intill oändliga kombinationsmöjligheter.


Doka väggform

Doka träbalksform Top nvändarinformation nvisningar för montering och användningInledning. Luckform Frmx Xlife nvändrinformtion nvisningr för montering och nvändningInledning nvändrinf. Tre huvudtyper av väggform ska studeras Storform som är en traditionell systemform bestående av luckor som kombineras till rätt storlek, bostadsform med formplywood som har en fast höjd anpassad för bostadsbyggen och bostadsform med en stålyta som är dyrare att hyra men ger bättre resultat. Doka materialhäck 55x85m och 20x80m. Förvarings- och transporthjälpmedel för långa föremål: lång livslängd stapelbara ☞ Lyfta med kran.


Lämplig transportutrustning: kran pallyft gaffeltruck Med hjulsats B blir transporthäcken ett snabbt och smidigt transportmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg