fredag 21 augusti 2015

Hur ska man hitta kärleken

Se foton på gamla klasskamrater! Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation. Om du gör upp med dina rädslor, står upp för dina gränser och tar ansvar för din lycka blir det betydligt enklare både att hitta rätt partner och få en bra relation. Vi bestämmer oss för hur kärleken ska inträffa och målar upp en romantisk bild av en mörkhårig kvinna eller lång man. Det viktiga är hur du vill att den här personen ska få dig att känna.


Hitta kärleken – tips på hur du lyckas!

Sara Kvarfordt Ibland kan det kännas svårt att hitta en partner även om man har varit singel en längre tid och känner sig redo. Nämn inte att du vet exakt när dejtens ex flyttade ut ur deras gemensamma bostad. Visst, att googla personen du ska gå och ta en öl med hör inte till ovanligheterna, men att avslöja att man har sjukt bra koll (hej Ratsit!) borde du hålla trut om. När man törstar efter kärlek och närhet som olycklig singel är det sista man vill höra att kärleken kommer dyka upp när man minst anar det. Det får en ju bara att känna att allt är ännu mer hopplöst.


Att hitta kärleken är ofta något som beror på tur. Detta är även ett kortlivat tillstånd som antingen resulterar i att man gör slut eller att man får en långvarig kärlek. Nu är antalet medlemmar som störst, många är ”på hugget” och vill verkligen lära känna andra seriösa singlar.

Hur ska man hitta kärleken ? Vara aktiv eller inte? Så småningom hittar man rätt. Låt det ta den tid som behövs.


Hellre hitta rätt om ett par år än kasta bort sitt liv på dåliga förhållanden. Hur vet man om han eller hon är intressera eller bara trevlig? Men även om det känns svårt är det i slutändan värt det, för visst vill du gärna hitta kärleken igen?


Här har vi samlat våra bästa dejtingtips för dig som vill börja dejta efter skilsmässa eller separation. Var och hur kan du hitta kärleken igen? Så hittar du kärleken - dejtingcoachens bästa tips. Hur gör man för hitta sin drömpartner? Vi gör allt för att hon ska fortsätta att välja oss.


Om du är år eller äldre undrar du kanske hur du hittar kärleken efter 50. När allt kommer omkring är barer inte längre din grej. Den här guiden hjälper dig att hitta din perfekta matchning, även om du är över år gammal. Men trots dejtingappar, singelresor, speeddejting och teveprogram som Gift vid första ögonkastet är det inte så himla enkelt att hitta den stora kärleken.


Vad finns det för knep att ta till i jakten?

Vad är dina bästa tips till den som verkligen vill hitta någon och hur ska man absolut inte bete sig därute i dejtingdjungeln? Jag har hjälpt många människor med att bromsa sina separationer och hitta tillbaka. Detta har gett mig stor inblick i hur vi fungerar och tänker i utnötta relationer, förhållanden där kärleken dött ut, med olyckliga sinnen, sårande otrohetsaffärer, medelålderskriser, energidränerande separationstider osv. Kärlek ska man svettas för, säger relationsexperten Cecilia Salamon.


Och visst har Cecilia rätt i det hon säger. För hade kärleken inte varit värd ett eventuellt krossat hjärta hade ingen valt att börja dejta igen. Men hur lyckas man vända de jobbiga tankarna och kasta loss? Cecilia delar med sig av sina bästa steg-för-steg-tips.


Det är läskigt att leta efter kärlek , och ju längre vi skjuter på sökandet desto jobbigare blir det. Var ska man leta och hur ska man bete sig? I en stor amerikansk studie har forskare vid Stanford university sökt svar på var kärlekspar vanligtvis träffas – och resultatet visar att internet är den mest populära mötesplatsen.


Andra kan ha en mer avgörande betydelse, och dem behöver du i ärlighetens namn kanske också bryta. Sådant som kan göra det svårt att hitta kärleken. Då är det hög tid att tänka om.


Här är ovanorna du ska bryta om du vill träffa någon. Det där med baktanke är något som all form av dejting alltid tampas med. Men egentligen är det komiskt hur tjänster som Tinder får en massa skit för att det gör dejtandet mer ytligt.


Som om dejting inte alltid har varit ytligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg