tisdag 29 oktober 2019

Sveriges bästa intranät

Men det är inte enkelt att skapa bra intranät som användarna gillar och som skapar nytta för företaget. Det krävs vilja, hårt arbete och rätt prioriterade resurser. Nu har Sveriges bästa webbplats, intranät och mobila upplevelse utsetts. Vinnare i år är Agria djurförsäkring, Verksamt, Hööks Hästsport, Swedish Match och Länsförsäkringars mobilapp.


Varje år utser analysföretaget Web Service Award Sveriges bästa webbplats, app och intranät varav Fortifikationsverket är nominerade i klassen Bästa intranät. Igår kväll delades priset ” Sveriges bästa intranät ” ut i samband med deras vårkonferens i Stockholm.

Lindex intranät gör det ett riktigt bra intranät måste göra – stöder kärnan i affären” löd en del av motiveringen. Insikt är personaliserat och rollstyrt. Varje användare ser olika nyheter och information utifrån sina olika roller och ansvarsområden i organisationen. Oavsett om det rör specifika rutiner eller bred HR-information anstränger Lantmännen sig framgångsrikt för att skapa en enkel och lättillgänglig presentation. Våra guldmedlemmar stödjer Sveriges Kommunikatörer och arbetet för att utveckla kommunikationsbranschen.


De är våra främsta samarbetspartners och medverkar varje år till att olika utvecklingsprojekt kan fortsätta att fördjupas. Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Innehållet driver framgången på Sveriges bästa intranät 1. Bli sedd och uppskattad. Redaktörskapet är nålsögat. Det är riktigt kul att vi tack vare fjolårets vinst uppmärksammas även i år, och dessutom utanför Sveriges gränser, säger Karen Kenney, avdelningschef Koncernkommunikation. Tidigare har intranätet presenterats på en rad olika konferenser i Stockholm, men nu får alltså även norrmännen ta del av Sveriges bästa intranät. StaffNet Staffanstorps intranät kniper en åttondeplats med detta (förhoppningsvis) ironiskt internationellt doftande namnet.


Komin Malmö stad uppmanar sina anställda att komma in på ett vitsigt. Syftet med utmärkelsen Nordens Bästa Intranät är att sprida best practice genom att lyfta fram framgångsrika intranät som skapat värde för användarna och bidragit med affärsnytta för organisationen. Det blev en lyckosam debut med en hedrande tredjeplats i en mycket hård konkurrens. Diös Fastigheter vann utmärkelsen Nordens Bästa Intranät som delades ut på Nordic Intranet Summit.


Intranät i tävlingen belönas för bra och ändamålsenligt redaktionellt innehåll samt för att de bidrar till att skapa påtaglig nytta. Läs mer om WSA-dagen här på vår webbplats. Där finner ni även tidigare års vinnare.


SDO försöker att hitta en kombination av aktiviteter som ibland spetsar men framför allt breddar oss. Dans i alla dess former är i grunden ett uttryck för glädje och vi inom SDO vill genom kongresserna ladda upp våra medlemmar med den energi som behövs för att fortsätta att vara Sveriges bästa utbildare inom dans. Så skapade Sveriges riksdag världens bästa intranät ! Igår offentliggjordes vinnaren i ” Sveriges bästa intranät ” och Svensk Fastighetsförmedling kammade hem segern. Kan man då utse ” Sveriges bästa intranät ”?

Det är per definition omöjligt eftersom ingen kan bedöma alla Sveriges intranät. Men så funkar alla utmärkelser av detta slag, inklusive den internationellt mest erkända. Det handlar om det bästa av de som ville bli bedömda. Upptäck Sverige på hemmaplan genom att engagera dig lokalt. Här nedan hittar du de lokalavdelningar vi har runt om i landet.


Att anlita en riktig, auktoriserad begravningsbyrå är den bästa garantin för att få just den hjälpen. Det finns 4auktoriserade begravningsbyråer i Sverige , så oavsett var du bor hittar du en riktig och lokalt etablerad begravningsbyrå i din närhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg