fredag 11 oktober 2019

Restaurang meza linköping

Boka bord på Meza på thefork. Sista minuten-erbjudanden. Merwah är den nya libanesiska restaurangen på Platensgatan som förr hette Sangria. Välkommen till Merwah!


Läs hela artikeln på Corren. Restaurang Meza - Har fått 4.

Betyg: Testar lunchbuffén och a la carte, mycket imponerad av maten med trevlig och mysig lokal, samt personal. Rekommenderar starkt och kommer definitivt återvända! Reviews Åt förrätter och det var aldrig tänkt att notan skulle bli mer än max 1i stället slutade. Book a Table - Tooting Bec. Selection of Cold Starters.


Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Meza inriktar sig på det libanesiska köket med traditioner som är flera tusen år gamla.

En lunchbuffé dukas fram måndag till fredag mellan 11. För en romantisk och mysig middag med din partner eller en familjemiddag med vänner är utmärkta tillfällen. Oavsett anser vi att varje dag kan firas och förtjänar god mat och dryck.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Hos stadens äldsta gourmetrestaurang får du mat som lagas från grunden. Just nu pågår ägarskifte i restaurangen och i samband med detta en omfattande renovering i restaurangen. Tusentals evenemang i hela Sverige.


Här kan ni boka bord online, ni får omedelbart en bekräftelse på bokningen. Varmt välkomna önskar vi på Lebanon Meza Lounge! Linköpings lunchguide anpassad för smarta telefoner. Vår inriktning är kompromisslöst Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ” meza ”. Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp.


Onlinepizza är nu foodora! Vi serverar genuint smaksatta kinesiska maträtter. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Alexander har framgångsrikt drivit en annan krog i år.

Vi hämtar informationen. Döttrarna Anthoula(kökschef) som arbetat som kock i många år och Irini(restaurangchef) som har erfarenhet inom branschen. När det gäller matkulturen i Libanon så fokuserar man på en mycket viktig punkt, gemenskapen.


Man samlas antingen hemma hos någon eller på restaurang för att äta och umgås tillsammans. Det som serveras är meza , det vill säga många olika smårätter. Hos oss kan du komponera en egen meny, bestående av olika meza , grill och annat.


Både matutbud och stil på utestället skiljer mellan olika restauranger och därför kan det vara kul att prova på flera av restaurangerna i Västergötland eller på orter i närheten av Trollhättan. Vi vill skapa en måltidskultur med valmöjlighet och brett måltidsinnehåll, där gästen är i centrum. Här kan du se våran meny, telefon, karta, erbjudanden och mycket annat.


Vi erbjuder à la carte, dagens lunch, hamburgare. Här tillagar våra kockar färgstarka och kryddoftande rätter med inspiration från norra Indien. För att få fram de rätta genuina smakerna och dofterna använder vi mängder av indiska traditionella kryddor och örter som förflyttar dig till ett exotiskt sydasien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg