fredag 11 oktober 2019

Tradera chatt

Här finns svar på allt du kan tänkas fundera över. Usel kundservice, men trots alla neg omdömen verkar ju Tradrra struntai att vare sig svara eller förbättra. Var det inte någon som startat en chatt för oss på tradera ? Någon som har en länk dit?


Vi har för tillfället problem med vår chatt vilket gör att det inte går att kontakta oss den vägen. Vi arbetar med problemet och hänvisar så länge till.

Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg i digital försäljning. För er som vill skala upp försäljningen har vi olika butikslösningar anpassade efter era behov. Vilken summa du säljer för är även avgörande för utbetalningstakten.


Skriv in din e-postadress och ditt lösenord så får du tillgång till ditt konto. Om du klickar på ”Fortsätt vara inloggad” förlänger du din inloggningstid med en vecka och behöver inte logga in vid varje besök. Chatta gratis med främlingar från Sverige och lär känna nya vänner - här finns både tjejer och killar. Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska.


Tradera får betalt dagen efter.

Varumärke information. Enklaste vägen till att fynda exklusiva varumärken. Med LiveAgent når du dina kunders behov i samma stund som de uppstår.


Kom igång enkelt med ett komplett system för hantering av inkommande e-post, chatt , sociala medier och IP-Telefoni. Allt samlat i en riktig vass helpdesk. Få ett snabbt svar och ta kontakt med vår kundtjänst. Great quality at great prices. Provisionsavgifterna används som medel för att kunna upprätthålla och utveckla vår marknadsplats, men håll gärna utkik på vår hemsida efter kampanjer där man kan sälja till lägre provision.


To get notified of new episodes, you may subscribe here. Vi söker för närvarande härliga energiknippen, med känsla för service och att prata i telefon. Du kommer att vara anställd hos oss på Swesale och arbeta hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Etik och moral existerar inte längre sedan E-bay tog över.


De går bara att nå per nån slags chatt eller telefon, vilket innebär att får man problem efter kontorstid så kan man man inte kontakta dem förrän dagen efter, inte skicka nått mail eller så. Sen när man väl går in på chatten får man bara idiotsvar. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt!


Lediga Chatt jobb på Indeed. Vi är tacksamma för att ni hjälper till att anmäla annonser som strider mot våra regler. Stort tack och trevlig sommar!

Har alltid fungerat klockrent för mig Det är dock inte lika lätt att sälja som förr, men det beror nog på att det finns många fler aktörer på nätet nu. Enkel och säker betalning. Hos oss kan du välja mellan flera olika betalsätt. Vi garanterar säkra betalningar och följer allmänna krav på sekretess och säkerhet.


You can change the language in your profile settings after login.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg