måndag 7 oktober 2019

Romantiska överraskningar

Men det betyder inte att du måste skriva långa kärleksromaner till din partner varje dag – det är de små romantiska gesterna som ger störst effekt. Foto: Unsplash Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen. Har ni träffats länge nog för att vara säkra på att ni är tillsammans kan ett inramat foto vara en jättebra överraskning. Fotot kan föreställa er två, men det kan också vara till exempel på en plats som betyder mycket för er.


Romantiska överraskningar varannan månad.

Kalendern passar alla, oavsett läggning. För att kunna skapa en romantisk stämning under er dejt och samtidigt skapa en rolig och galen grund som blir minnesvärd (oavsett om ni ses igen eller ej), varför inte dejta på en söndagsförmiddag och gå till kyrkan och sjunga ut? Varje gång man har en gemensam härlig och kärleksfull upplevelse trär man en ny pärla på tråden så att säga.


Vilket bygger en relation starkare och starkare för varje pärla. Länge leve kärleken och fina långa pärlhalsband! En gyllene regel för romantiska presenter: Du kan inte skämma bort din kärlek tillräckligt, så ös på med roliga och vackra presenter.


Hittar inte det du söker efter?

Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt. Två små satinsäckar med romantiska kärleksuppdrag i vardera påse för er att glatt utföra under året. Kärlekscheckar, kärleksbrev, kuponger, romantiska idéer, överraskningar och så väldigt mycket mera mys. Låt slumpen leda er på äventyr. För så är det ju - kärlek tycker om nya saker, överraskningar ! Jag och min pojkvän pratade en dag.


Jag sa att jag tycker att han är såå romantisk. Jag lovade honom att ja skulle göra en överraskning , men jag vet inte vad? Något tips på vad jag kan göra? Tänkte överraska frun med en mysig kväll.


Adventskalendern The Love Calender innehåller sexiga och romantiska aktiviteter som gömmer sig bakom luckorna. Skulle vilja ha lite tips på vad ni brukar göra för varandra. O lika typer av romantiska resmål. Det bästa med en romantisk weekend är att få tid för varandra, men naturligtvis spelar även den plats ni spenderar er weekend på en stor roll.


Europa eller världen – vart ni styr kosan för er romantiska weekend är upp till er.

I paketet finns två påsar med totalt kort fulla av romantiska kärlekscheckar, kärleksbrev, kuponger, romantiska idéer, överraskningar och mycket mer! Din älskling kommer bara vara glad om ni är mer romantiska tillsammans. Och det krävs inte särskilt mycket heller! Sätt extra mycket fokus på kärlek, romantik och härliga dejter med din älskade.


Ta reda på hur du du kan överraska och glädja din partner med de här fantastiska tipsen. Vill du bjuda ut någon på date, eller bara ge ditt förhållande en extra guldkant i vardagen? En av fem svenskar som lever i ett parförhållande får aldrig kärleksfulla presenter och sex av tio får inga romantiska sms eller mejl. Varannan svensk vill bli uppvaktad oftare. Medan tänka romantiska överraskningar där speciella killen, du är en person som vet vad han egentligen vill.


Och som för förslag, är vi alltid här för att hjälpa dig att ta reda hur man planerar en romantisk födelsedag. Eller så köper han någon dyr pryl åt henne. Skäm bort dig själv och din käresta med en romantisk och avkopplande vistelse hos oss.


Vi välkomnar er till en weekend för alla sinnen, fylld med goda smaker, överraskningar och kära minnen! Njut i våra vedeldade bad och bastutunnor med utsikt över Svartån och mys med varandra i vår anrika miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg