fredag 4 oktober 2019

Spärrfärg tak

Spärrfärg tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Spärrfärg tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Vattenburen spärrfärg i vit kulör, för vägg och tak inomhus. Används som isolering av missfärgade ytor som t. Helmatt och tvättbar uretanalkydbaserad spärrfärg för renovering av sot-, nikotin- och vattenskadade eller andra nedsmutsade ytor inomhus. Uretanalkyden är spädd i isoparaffin. Kraftigt blödande kvistar kan kräva kvistlack eller shellack. Alkydoljebaserad spärrfärg för inomhusbruk.


Reducerar risken för genomslag av sot, nikotin, fett och annan typ av smuts. Reducerar även risken för kvistgenomslag och kan användas i stället för kvistlack. Kvistgenomslag är dock ett naturligt fenomen som kan uppkomma efter tid trots behandling. Kan övermålas med alla färgtyper.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Miljömärkt färg för väggar och tak.


Våra målarfärger för tak och väggar är kvalitetsmärkta och uppfyller höga krav på miljövänlighet. Här hittar du klassisk vit takfärg och väggfärg i flera nyanser. Utbudet är generöst och färgsortimentet är noga utvalt och testat. En vit vattenburen isolerande spärrfärg från Beckers som döljer dåliga lukter och missfärgningar från bland annat sot, niktotin, vattenskador och vissa typer av spritpennor. Grund- och täckmåla i ett.


Beckers Isolerfärg är en vit helmatt grund- och täckfärg för väggar och tak inomhus. Färgen hjälper till att stoppa genomslag från niktion-, brand-, sot- och vattenskador. Dessutom klarar färgen vissa typer av spritpennor och klotter. Stoppar genomslag från nikotin-, brand-, sot- och vattenskador. Högtäckande alkydfärg för ytor missfärgade av nikotin, sot och fukt.


Kan användas som tak - och väggfärg. Taket är både i kök o vardagsrum, öppen plan lösning. Det är en kombinerad grund och spärrfärg för just paneltak osv. Spärrar även kvistgenomslag. Svanenmärkt takfärg i vitt med hög täckförmåga.


Lättmålad med minimalt av stänk och dropp. Normalt behöver inte tak grundmålas. Men tak med starkt sugande ytor som träfiberplattor, nya puts- och sandgrängade tak får ett finare slutresultat om de grundmålas före slutmålning.


Spärrfärg tak

Nikotin- och vattenskadade tak grundmålas med speciell spärrfärg. Lång vinkelpensel av platinumkvalité från Anza! Platinum är vårt bästa val för användare som kräver högsta kvalitet. Finns det ngn slags spärrfärg eller liknande man kan måla på fläckarna så att man sedan kan måla över med vanlig vit takfärg?


Och vad kallas denna för ngt isåfall? Hur ska vi göra för att slippa byta ut ett i förövrigt fint tak ? Når du måla väggar och tak i ett rum är det viktigt att du har koll på måleritekniken och processen för att få ett snyggt och enhetligt resultat. Professionell rådgivning.


Verktyg Pensel, roller el. Vertyg rengörs med Vatten eller Penseltvätt. Späds med Vatten, ska normalt ej spädas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg