onsdag 30 oktober 2019

Rolig fakta om tjejer

Här kommer ytterligare tio fakta du måste veta om oss penisbärare! Enligt studier har män som är otrogna mot sin partner lägre IQ än en man som är sin partner trogen. Männen ljuger i snitt sex gånger om dagen – dubbelt så mycket som kvinnor, som bara ljuger ungefär tre gånger om dagen.


Ifrågasätt inte de enorma mängder av kläder i garderoben ty Du förstår helt enkelt inte! Att hon fyllehånglade med dig behöver inte betyda att hon vill gifta sig.

Hennes bästa kompis vet mer om dig än du tror. Du behöver inte oroa dig för att hon inte fattar hur killar fungerar. Hon bara skiter i det. Tjejer lär sig snabbare.


Nästa en av roliga och intressanta fakta om flickor är att även om det inte återspeglas i lön, har det visat sig att kvinnor lär sig snabbare än killar. Annat universitet studie fann att kvinnor är mer uppmärksam och tillämpa sig mycket bättre att lära sig än män. Män föredrar mellan trettio och fyrtiofem sekunders förspel, ännu mindre om möjlighet finns.


Att köra hem till hennes lägenhet kan enligt en man klassas som förspel.

De flesta tjejer har klivit in i vuxenlivet redan vid en så tidig ålder som sjutton eller arton. Kvinnor mognar mycket snabbare än män. Om du inte slutar att dricka och hela tiden spana in andra tjejer är det slut mellan oss. Kalle tittade sorgset på henne och svarade: – Löften…löften, bara tomma löften… Lasseman var döende och hustrun satt vid sängkanten. Han tittade upp och sa svagt: – Jag har något jag måste bekänna.


Tack vare Islands klimat finns det inga myggor. En rolig fakta om Island som lett till att många tycks tro att man slipper alla sorts “jobbiga” insekter. Tyvärr får jag nog göra dig besviken, då det finns andra sorters insekter som kan bitas och ge utslag, även om dessa inte är myggor. Faktum är att Ryssland döptes efter den rödhåriga vikingen Rurik till De rödhårigas land.


Färre än två procent av världens befolkning - cirka 1miljoner människor - är rödhåriga. Rödhåriga kan finnas i flera generationer utan att man vet om det, så det kan mycket väl finnas en rödtott i din släkt. Färger existerar inte och om ett träd faller i skogen och ingen är där, så hörs det inte Låter konstigt? New York City är längre söder ut än Rom.


Och Skottland är längre norr ut än Alaska (geografiska skills någon?). Här hittar du de allra bästa skämten om kvinnor. Läs dem här på roliga -skamt.

Instagram och redan nu har gått över k. Jag tror tjejer precis som killar inser att skrattar man tillsammans trivs man bättre ihop. Har man som grund att kunna skratta åt och med sin partner är det en bra början, säger han. Han tycker inte att man måste tycka precis samma saker är roliga. Men han tror att det kan vara bra om man åtminstone har lite liknande humor. Så min första fakta är: #128312; Amerikanarna äter aldrig med kniv, bara om de måste och isåfall till kött.


Dock har uttrycket kräftgång (tillbakagång) sitt ursprung i att det ser ut som att de rör sig baklänges. Kräftor är allätare och äter allt från växter, till fiskar, insekter och döda djur. Det är en myt att kräftor går baklänges. Svenska_män_och_kvinnor. Du har du kommit till den rätta platsen om älskar du roliga skämt, ordspråk , citat, gåtor eller raggningsrepliker.


De roliga skämt är fylld med kvalitetsskämt och är en av Sveriges största online underhållningswebbplats. Vi har många olika kategorier som du vill älska. Känner du någon med samma födelsedag som din? Kan du några andra språk än svenska?


Har du någonsin åkt ambulans?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg