måndag 28 oktober 2019

Vad kostar klarna checkout

Ingen uppstartskostnad. Läs mer om Adyens partners. Mobila plattformar, kassasystem mm. Upptäck bedrägeriförsök i realtid. Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.


Från kort till mobila plånböcker.

Det finns olika sätt att göra det på, men några saker behöver du ha på plats du för att vi ska kunna godkänna dig som butik. En hemsida med dina produkter. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst.


Din kund väljer enkelt mellan de fyra olika betalsätten i kassan. Frågan har säkert dykt upp förut men ett snabbt och precist svar vore uppskattat. Jag antar det är värt det i slutändan,. Tack för att vzd hjälper oss hjälpa dig dagar.


Sen att man säkert ibland kan förhandla ner en startavgift må väl hända då och då.

Sen om någon fått ner eller för man kränger för mycket pengar är väl inte mer än rätt. KCO är en helt annan produkt. Det går knappast att jämföra vad vi levererar till en handlare mellan KCO och våra gamla tjänster.


Paypal – Kunder kan betala med kontokort via sitt Paypal-konto. Klarna , vad kostar det egentligen? Betala var du än är - via mobil. Om jag köper en vara i min kompis namn med hans uppgifter och får den skickat hem till honom och klarna godkänner vad händer sen? Min kompis har inte beställt varan.


Säg att varan kostar 4kr och min kompis vill inte ha den då han inte beställt den men beställningen ändå gått igenom då jag kan hans personuppgifter. Vad kostar det att byta? Eventuella skatter eller avgifter kan dock tillkomma genom valt betalningsalternativ, se närmare de enskilda betalningsvillkoren för det alternativ du väljer. Väntar på första order.


Vid stora volymer som motsvarar “Special”, vänligen kontakta oss för en offert. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala.


Det innebär att du alltid får betalt, vad som än händer och hur kunden än betalar. Ett pris, oavsett vad dina kunder väljer för betalsätt.

Oavsett vad din kund väljer för betalsätt (faktura, delbetalning, kort etc) så har du full kontroll på vad det kostar dig. Kunden behöver endast, tack vare så kallad Incremental Identification, fylla i minimalt med information (e-postadress och postnummer) för att genomföra ett köp. Allt beror på era behov.


Uppskatta er försäljning och få svar på vad som är rätt för er. Ta betalt via en smidig allt-i-ett snabbkassa eller plocka det bästa. Låt kunderna välja att betala direkt, få varan först och betala sen, eller dela upp betalningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg