torsdag 31 oktober 2019

Romantiska filmer 2016

Hitta nya och gamla favoriter bland romantiska filmer. Hitta tips på romantiska kärleksfilmer för alla tillfällen. Kärlekens dag är här igen.


Vare sig du har någon extra speciell att fira den me eller kryper upp i soffan med en mysfilt och Häagen-Dazs för att fulsjunga ikapp med Bridget Jones, har MovieZines redaktion några kärleksfullt utvalda filmtips redo. Alla hjärtans dag Om du är den romantiska typen så är februari den bästa tiden på året att slå på en romantisk film och krypa upp i soffan.

Varför inte på självaste alla hjärtans dag? Nästan filmer fick en fyra eller mer som betyg och de allra bästa filmerna med bäst betyg hittar du längst ner. Filmtopp har listat några riktiga romantiska filmer.


Alla Hjärtans Dag är en speciell dag. Vill du ha tips på bra Netflix- filmer inom kategorin romantiska komedier? Läs mina filmtips på Netflix just nu!


De här filmerna på Netflix passar om du är hemma och sjuk eller vill ha en mysig filmkväll. Vad sägs om en riktigt bra och romantisk komedi, en romcom, i kväll?

Här är de bästa filmerna som får oss att må bra i svenska Netflix utbud just nu. Cinderella är en romantisk fantasy film. Se topplistan över de mest populära nya romantiska filmerna och alla klassiker. Köp filmerna direkt på CDON. COM för bra pris och snabb leverans.


The vow, en romantisk och grymt sorglig film. Svårt att inte börja gråta. Dear John, en sådan fin kärlek som skapas på bara några veckor.


Man gråter, man ler och man känner kärlek i hela kroppen utav denna film. Letters to Juliet, en film som får en att tro på kärleken. Att kärlekens finns kvar oavsett hur många år det än har.


Oavsett om du tillbringar dagen tillsammans med vänner, familj, partner, hund eller chipspåsen så är alla hjärtans dag en tid att fira kärleken. Känner du inte riktigt fjärilarna i magen? Kom i stämning med någon av de bästa romantiska filmerna som finns att se.


Då finns det få saker som passar bättre än en filmkväll och en massa romantiska filmer. De där lyckliga filmerna där du inte behöver tänka så mycket utan bara njuta av det som sker på duken (eller ja, TVn eller datorn).

Här listar vi filmer som vi ALDRIG tröttnar på och som vi gärna ser om och om igen. Vi är som tokiga i romantiska filmer som får oss att både skratta och gråta! Romantiska filmer med just de egenskaperna finns det gott om, och här listar vi några riktiga måsten på filmkvällarna! High School Musical Härligt trallvänlig romantik med Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale m. Filmen tar upp frågan om män och kvinnor verkligen bara kan vara vänner och kretsar kring collegevännerna spelade av Meg Ryan och Billy Crystal. Filmen som blev en massiv succé har hyllats i årtionden och anses av många att ha revolutionerat den romantiska komedin.


På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid! I en romantisk film får vi oftast följa minst en kärlekshistoria och ibland även mer än en kärlekshistoria. Det är ungefär allt som är känt i skrivande stund.


Romantisk film kan oftast även tillhöra filmkategorin drama film. Jo, Benicio Del Toro ansluter som något slags skurk också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg