onsdag 30 oktober 2019

Saker på bokstaven i

Ord och uttryck på svenska språket som börjar med bokstaven I. Lär dig nya svenska ord. Klicka på ordet för att se dess exakta definition. Samla saker som börjar på en viss bokstav , och några med andra begynnelsebokstäver.


Ha en figur som börjar på den bokstaven som bara tycker om saker på samma bokstav. T ex Fisken Fia tycker bara om saker som börjar på f.

Låt barnen hjälpa henne att hitta “hennes” saker. Ta fram lekdegen och gör bokstäver. Ord på Svenska som börjar på r - Synonymer. Jag ska på maskera utklädd till något på bokstaven A. Man kan också göra detta i en stillsammare variant (och mer lämplig för yngre barn) där man sitter i en ring och var och en i tur och ordning får försöka komma på saker på bokstaven som antingen väljs i bokstavsordning eller slumpmässigt.


Jag trodde vi hade en åsna (den från Shrek) någonstans, men uppenbarligen hade jag fel. Har du något vettigt att tillägga? För att skriva i forumet måste du vara medlem.

Men det är enkelt fixat! Hitta alla bokstäver i alfabetet på saker ni passerar. Bokstäverna ska vara i alfabetisk ordning. Endast en bokstav per skylt, affisch, registreringsplåt eller vad det nu är, är tillåten.


Nynna låten Första spelaren sätter på sig en musikspelare med hörlurar. Spelaren väljer en låt och börjar nynna me utan att sjunga orden. Nu på torsdag är det studentfest igen.


Denna gång är det bara treor på min skola som är inbjudna och temat är bokstaven K som första bokstaven i skolans namn. Hjälp mig att hitta positiva gärna beskrivande ord som börjar på bokstaven A. Tryck på den understrukna bokstaven i ett menykommando för att välja det aktuella kommandot. Om du trycker på Alt i program med menyfliksområden, till exempel Paint och WordPa visas (i stället för understruken) den bokstav som du ska trycka på separat. Att hitta på saker som börjar på B. Boll, bulle, brödrost,.


Sen vet jag inget mera som man kommer på just nu. Inte lätt att hitta på saker som börjar vissa bokstäver. Kommer ni på nått saker som börjar på bokstaven B? Det ska man få ihop några.


Nu får det räcka det finns säkert massor till.

Min tv bråkar med mig rätt vad det är så försvinner bilden, Då får man stänga av och. Rita en person eller sak vars namn börjar på bokstaven B. Hitta fem saker inne eller ute vars namn börjar på bokstaven B. Skriv ner vilka dessa saker är. Detta är ett skrivtecken och namn på ljud som används i kommunikation mellan människor. På torsdagar har vi ett femte tillfälle där bokstaven står huvudperson. Pyssel och motorik är temat.


På bokstaven s gjorde vi sugrörsmålningar, byggde skyskrapor och pysslades spindlar. Ibland lägger vi in ett pass vid datorn på fredagar också. Lista över diakritiska tecken till latinska bokstäver.


Här listas de efter utseende, och denna lista avser endast de som används med latinska tecken. De kallas ofta helt olika saker i olika språk, och ses ofta inte som diakritiska tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg