fredag 4 oktober 2019

Säljare söker uppdrag

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Halmstad! Nu expanderar vi vårt drömteam och söker dig som är redo att utvecklas och ta nästa kliv i karriärstrappan! Just nu vill allt fler i Sverige ansluta sig till fibernätet så nu söker vi dig som vill hjälpa till att förmedla dessa tjänster från Com Hem.


Jag söker nu uppdrag så att jag kan börja bygga upp säljbolaget. Har ganska bra koll på försäljning av annonsplatser på nätet, men kom gärna med det ni har så får vi se vart vi hamnar. Finns inget som är svårt att sälja, man säljer bara på olika sätt ;) Maila mig på: salj.


Söker B2B uppdrag - Företagande. Callcenter söker uppdrag. Drivna säljare sökes för kommande uppdrag Är du en driven, engagerad vinnarskalle som vill arbeta på en social arbetsplats i centrala Malmö? Har du ett intresse för försäljning och vill lära dig mer inom området?


Säljare söker uppdrag

Då bör du läsa vidare! Genom att skapa en profil och aktivera Prenumerationstjänsten Match Mail får du information om nya tjänster och uppdrag via mail i samma stund som de publiceras på vår hemsida. Adlogic söker säljare till uppdrag hitta.


Se alla våra lediga tjänster nedan eller skicka oss en spontanansökan! I vårt nätverk får 4personer nya karriärmöjligheter varje år. Då är det bara att sätta igång att söka. Här på sidan hittar du det senaste inom säljjobb i Stockholm och säljjobb i Göteborg, men det finns även bra jobb som säljare i andra och mindre städer. Sök bland våra aktiva jobb för att hitta ditt nästa drömjobb som tar dig framåt i karriären.


Hitta drömjobbet på säljjobb. Handicare söker en säljare till det svenska säljteamet Handicare AB är del av Handicare Group, ett internationellt svenskägt bolag med en omsättning på ca miljarder SEK och med säte i Stockholm. Vi tillverkar och marknadsför medicintekniska förflyttningshjälpmedel som gör vardagen enklare för både vårdgivare och brukare. Dra gärna iväg ett mail om vilka uppdrag du söker (om det är något speciellt), så kan vi prata mer där.


Mitt jobb kommer att bli att sälja och marknadsföra era produkter. Jag jobbar mot provisionsbaserad ersättning men innan jag börjar med uppdraget åt min kära klient så tar jag ut en handpenning. Lediga Säljare Uppdrag jobb på Indeed. Vår styrka är engagemang och verksamhetsförståelse. Här kan ni läsa vad några av våra kunder har att säga om oss.


Säljare söker uppdrag

Vi är ett mindre callcenter baserat i södra Thailand som nu söker nya uppdrag. B2b helst men vi kan även titta på b2c uppdrag. Jag som driver det kommer vara i Sverige till Augusti för att kunna ta hand om personliga möten etc.


Hör av er med allt ni har. Som säljare hos oss blir du en del av affärsområde Specialgrafit där du vårdar och utvecklar både befintliga och nya kunder. Teknisk Säljare Är du en lagspelare ända ut i fingerspetsarna som älskar teknik?


Då kan du vara den säljaren vi söker till vårt produktområde El-skåpskomponenter i Stockholm. OEM Automatic präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas! När du registrerar dig som medlem på Företagande. Du är själv ansvarig för att ditt uppträdande är i. VIQ Sweden söker nu innesäljare på heltid till ett nytt spännande projekt tillsammans med SverigesEnergi. Från våra lokaler på Kungsgatan, mitt i centrala Eskilstuna, arbetar vi över telefon med att bearbeta kunder på uppdrag av SverigesEnergi.


Som arbetsgivare erbjuder Kontract dig tillgång till mängder av komplexa och stimulerande referensprojekt och kunder på både global, nordisk och nationell nivå. Vi är ett gäng nytänkande konsulter som tillsammans löser våra kunders mest komplexa utmaningar. Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Vi söker säljare till ett vinnande lag.


Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Nu utökar vi vårt team och söker ännu en KAM som kommer att arbeta med försäljning mot våra direktkunder i Stockholm. Nu startar vi en helt ny säljgrupp som kommer att jobba med kreativ poddförsäljning inom Bauer Media.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg