tisdag 22 oktober 2019

Smycke med budskap

Smycke med budskap

Störst på smycken i Sverige. Lägsta prisgaranti på namnsmycken! Se vårt utbud av namnsmycken. Handla populära studentpresenter. Både till honom och henne.


Stort sortiment av C Stockholm smycken med budskap så som älskad syster, vän, mamma, dotter, bror med flera finns här. Välkommen till oss på Blingit. Här hittar du handgjorda smycken , armban armringar och halsband med text och citat i form av handskrivna budskap i en personlig kalligrafistil. Bakom varje smycke finns en personlig berättelse, känsla och mening. Handgjorda silversmycken med budskap.


En del kommer från mindre silversmedjor på Bali, andra tillverkar vi. Smycken med budskap från Kreativ Insikt - din presentbutik på nätet med kärleksfulla presenter till dig själv eller dina nära och kära. Halsband med budskap - Adventure Awaits.


Smycke med gravyr som påminner om att äventyr väntar! Armband med budskap - Cuff, Guld. Underbart silversmycke med 18karats guldhjärta.


Detta är ett av mina favorit silversmycken fint med ett längre budskap eller som namnsmycke, passar både med lång eller kort kedja. Detta smycke graveras med skrivstil eller handstämplas bokstav för bokstav valet är ditt! I goodiebagsen från bloggafton så fick alla tjejer ett varsitt halsband från Ouchbyko-ko-no. Jag är egentligen ingen älskare av långa halsband (föredrar små diskreta) men detta har blivit en stor favorit. Smycken från Mantraband är enkla, eleganta armban ringar och halsband med ett upplyftande meddelande, för att främja en livsstil av optimism, positivitet och mindfulness.


Använd ditt smycke från Mantraband varje dag som en daglig påminnelse, bekräftelse och inspiration. Alla smycken från MantraBand är gjorda med kärlek. Dom vill göra smycken som man kan bära varje dag och som kan påverka samhällsutvecklingen på ett positivt sätt!


Tillverkade i äkta silver (S925). Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Smycken med budskap. Jämför pris på Smycken från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Smycke med budskap

Pryd handleden med ett värdefullt budskap att inspireras av i vardagen. Ett enkelt smycke att bära - både till vardags och till fest. Dessutom snyggt i kombination med flera olika budskap , eller helt andra armband. Ge bort ett manligt smycke med ett personligt budskap ! Hitta din mans favorit här. AQ är en present- och Må-bra butik, med massor av saker för både dig och ditt hem.


Vårt armband Braceletters Budskap är ett nätt och snyggt armband med en lite längre silverstav med plats för mer text än på vanliga Braceletters. På denna finns plats för ca tecken (inklusive mellanslag). Varje silverstav görs för hand och anpassas i längd efter texten och välvs lätt för att vara behagligt att bära. Silverklimp budskap är en underbart skön berlock. Det är en handgjord massiv silverberlock med skön tyng som du kan personifiera med ditt favoritbudskap.


Varje berlock görs av återvunnet silver (från vår övriga smyckesproduktion) och de smälts, smids och slipas en och en vilket gör att ingen berlock är den andra helt lik, men alla har samma sköna form. Få är de kvinnliga släktingar och vänner som inte fått ett smycke eller två utav mig. Det är många som efterfrågat en sida där jag visar mina smycken så därför har en mycket duktig kamrat till min dotter ordnat den här sidan.


Om du skulle vilja komma och titta på smycken kan du mejla mig för att bestämma en tid. Love Bridge - Kärleksfulla armband från Thomas Sabo där Du ges möjligheten att själv välja budskap med Din per sonliga gravyr som bevarar Dina minnen. Budskapet väljer du själv och gravyren ingår i priset. Hos BaliBali hittar du handgjorda designade silversmycken. De görs antingen på Bali eller i Malmö, där företaget finns.


Smycke med budskap

Smyckena finns endast i ett eller några få exemplar. Vi svarar så snabbt det bara går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg