torsdag 24 oktober 2019

Stjärntecken

Stjärntecken

De tolv delarna av zodiaken, mest kända som stjärntecken , är ett av de vanligaste verktyg vi har för att förstå vår egen, men även andras, personlighet. Ett tydligt tecken på detta är att de flesta som verkligen vill lära känna dig ganska snart frågar vad du har för stjärntecken. Oxen är ett stjärntecken som är stabil och realist. Ett stjärntecken är en av tolv lika delar av ekliptikan som västerländsk astrologi traditionellt brukar delas in i. Varje stjärntecknen är indelat i 30° vilka tillsammans blir 360°.


Stjärntecknen används då man ställer horoskop. Djurkretsen, som också kallas zodiaken, består av tolv stjärntecken. Ett vanligt missförstånd är att det är Nasa som ändrat horoskopet, vilket är felaktigt. Nasa studerar astronomi, inte astrologi och i inlägget på Nasas sajt, som behandlar ämnet om stjärntecken , går det att läsa att detta inte är någon ny kunskap, utan något som forskare länge känt till.


Det innebär att du med det nya sättet att se på stjärntecken kanske inte alls tillhör det stjärntecken som du alltid har trott. Hur kan du då veta vilket stjärntecken du tillhör idag? Det enklaste är att utgå från det tecken som du alltid har trott att du är.


Om det inte är ditt stjärntecken Om testresultatet inte visar att du är mest lik det stjärntecken du är född i, eller om det inte ens är med bland de med högst procent, torde den astrologiska förklaringen vara att du behöver ta en titt på ditt fullständiga födelsehoroskop. Så passar stjärntecken ihop. Olika stjärntecken passar olika bra tillsammans med varandra.


I molnet av länkar ovan finner du hur ditt stjärntecken passar ihop med din dates. Storleken på länken visar visuellt och bra (eller dåligt) ni passar ihop. Välj två stjärntecken för att se hur väl de passar ihop.


En persons horoskop är så mycket mer än bara soltecknet (vanligen kallat stjärntecknet). Här hittar du även den engelska versionen - Zodiac signs. Jungfru ( stjärntecken ) tatuering: Betydelse, design, historia och foton Jungfrun (eller Virgo på latin) är en fantastisk idé för en tatuering eftersom den symboliserar dina egna hemliga drömmar, och låter dig samtidigt visa din stolthet för ditt stjärntecken.


Det finns också bara fem miljardärer som har jungfru som stjärntecken. Bland dessa är: Entreprenör Warren Buffett, som har ett kapital på 7miljarder dollar, Jack Ma, grundare av Alibaba Group, 2miljarder dollar, och sist men inte minst brasilianska Jorge Paulo Lemann, som är god för 2miljarder dollar. Ametisten är ju också en symbol för kärlek och trohet vilket passar detta stjärntecken mycket bra.


Stjärntecken

Det här är också en sten som har med klarhet att göra och som hänger samman med Vattenmannens idealism. Vattumannens stjärntecken brukar symboliseras av en man som bär vatten. Kinesiska stjärntecken baseras, till skillnad från västerländska stjärntecken som baseras på solen, på månen.


Men de bygger inte på månader utan i stället på år som kan ses som en cykel som återkommer. Detta kallas precession. Vädurens stjärntecken motsvaras därför idag av Fiskarnas stjärnbild. Ditt stjärntecken , även kallat soltecken, är det tecken i zodiaken som solen befann sig i när du föddes. Annons: Genom att läsa om de olika stjärntecknen och dess olika egenskaper och förutsättningar kan du lära känna dig själv eller någon annan bättre.


Vissa stjärntecken verkar passa bättre ihop än andra när det gäller kärlek och andra relationer. Så säger ditt stjärntecken om hur du är som förälder Väduren (mars – april) Det finns en diva i varje vädur vilket kan göra att du är lite aggressiv i din stil. Du kan normalt spara mellan - jämfört med priser. Lokala En stjärntecken smycken kan du anpassa dig själv. Alla våra smycken med stjärnteck är gjorda av bra material.


Du kan köpa stjärntecken smycken i guld eller silver beroende på dina behov. Boka stjärntecken smycken direkt och få dem levererade snabbt. Veckans horoskop skrivs för hand och uppdateras i början av varje vecka.


Horoskopet kommer därmed att ändras kl. Förutom horoskopet för. Att välja tatuering kan vara svårt. Men den här tatueringen borde du i alla fall göra enligt ditt stjärntecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg